doTERRA Anti-Aging krema za oči združuje eterična olja kadilne bosvelije, dišeče kanange (Ylang Ylang) in maroške kamilice s certifikatom CPTG. Krema odpravlja znake staranja na občutljivem predelu okrog oči in sčasoma zmanjša videz nepravilnosti na koži. Ta inovativna formula kot del linije izdelkov Essential Skin Care vlaži, zmanjšuje pojav temnih kolobarjev in izboljšuje čvrstost kože in polt. Unikatni aplikator z jekleno kroglico ohlaja in pomirja kožo pod očmi, kar zmanjša videz napihnjenosti in temnih kolobarjev, medtem pa rahlo nanaša kremo na ciljna področja. Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


53.00 70.67

OPIS


Glavni učinki

  • Biopolimeri, ki so izdelani iz pululana in izvlečka rdeče alge, zagotavljajo učinek vidnega učvrščevanja in napenjanja kože že od prve uporabe
  • Bakuchiol pomaga pri učvrščevanju in napenjanju kože, kar pripomore k izboljšanju nepravilnosti na koži, pomaga pa tudi pri preprečevanju bodočih znakov staranja
  • Olje iz semen oslada s svojimi lastnostmi zadrževanja vlage zagotavlja globoko vlaženje kože
  • Edinstven aplikator z jekleno kroglico zagotavlja optimalno uporabo ob vsakem nanosu

Uporaba

  • Za kar najbolj optimalne rezultate vključite Anti-Ageing kremo za oči v svojo vsakodnevno lepotno rutino.
  • Uporabite za preprečevanje temenih kolobarjev pod očmi, ki se naravno pojavijo skozi čas.
  • Enostavno uporabite posebej zasnovan aplikator z jekleno kroglico, da bi izboljšali svojo izkušnjo s Anti-Ageing kremo za oči.
  • Za kar najboljše rezultate uporabite v kombinaciji z linijo izdelkov Essential Skin Care in tako v celoti izkusite izdelke za nego kože z eteričnimi olji CPTG.

Navodila za uporabo

Pritisnite na črpalko, dokler se okrog kroglice ne pojavi manjša količina izdelka. Nežno vtirajte v kožo pod očmi, dokler koža ne vpije kreme. Uporabljajte zjutraj in zvečer.

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Če pride do draženja kože, z uporabo prenehajte.

Celoten seznam sestavin

Voda (Aqua), kaprilni/kaprični triglicerid, olje semen oslada (Limnanthes alba), dimetikon, cetil palmitat, cetilni alkohol, karitejevo maslo (Butyrospermum parkii), behenil alkohol, poligliceril-6 stearat, pentilen glikol, gliceril stearat, glicerin, sok listov aloje vere (Aloe barbadensis), olje kadilne bosvelije (Boswellia carterii), olje cvetov dišeče kanange (Cananga odorata), olje cvetov maroške kamilice (Tanacetum annuum), izvleček rdeče alge (Porphyridium cruentum), bakuchiol, cetearil alkohol, dimetikon križni polimer, stearinska kislina, natrijev lauril glutamat, poligliceril-6 behenat, karbomer, dimetikon/vinil dimetikon križni polimer, čebelji vosek (Cera Alba), trinatrijev etilendiamin disukcinat, hidroksipropil metilceluloza, pululan, sililat silicijevega dioksida, silicijev dioksid, natrijev hidroksid, citronska kislina, hidroksi acetofenon.