Aromatouch Diffused Enrollment paket vsebuje eterična olja za izvajanje Aromatouch tehnike oz. eterična olja, ki so resnično izredno vsakodnevno uporabna. Doma, v pisarni, v avtu... Stekleničke eteričnih olj so 5 m, majhne in priročne. V setu dobimo: 5 ml eterično olje sivke 5 ml eterično olje čajevca 5 ml eterično olje peperminta 5 ml eteričneo olje divje pomaranče 5 ml mešanice eteričnih olj Balance 5 ml mešanice eteričnih olj On Guard 5 ml mešanice eteričnih olj Aromatouch 5 ml mešanice eteričnih olj Deep Blue Zraven dobimo še: Frakcionirano kokosovo olje Ddifuzor Petal 2.0. * Znižana cena s popustom je za vse, ki si z nakupom odprejo račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


185.75 247.67

OPIS


Aromatouch™ Technique paket

Tehnika AromaTouch Technique združuje uporabo eteričnih olj CPTG (certificirana čista testirana olja) in dobro dokumentirano aplikativno tehniko za podporo splošnega dobrega počutja in povečanje blagodejnih učinkov eteričnih olj.


Difuzor Petal 2.0

Difuzor doTERRA Petal je majhen, uporabniku prijazen difuzor, ki prinaša številne koristi. Ta praktičen difuzor je stabilen, lahek in preprost za uporabo.

Lastnosti izdelka

  •  Precejšen izpust meglice pomaga vlažiti zrak
  •  Nastavitve difuzorja: 2- in 6-urno neprekinjeno delovanje in 12-urno prekinjeno delovanje (5 minut delovanja, 5 minut premora)
  •  Dodatna LED-osvetlitev
  •  Ultra fina meglica z dosegom do 30 m2
  •  Priročen 3-delni difuzor, ki je preprost za uporabo
  •  Stabilen, lahek in idealen za različne prostore


Knjižica o eteričnih oljih dōTERRA

doTERRA je vložila ogromno truda v previdno načrtovanje vsakega koraka postopka pridelave eteričnih olj, s ciljem da bi kapljico po kapljico spremenili družine, skupnosti in svet. Od začetka sejanja semen pa vse do začetka dostave eteričnih olj pred vaša vrata, doTERRA jamči, da so v teku vsi ukrepi, da do vas pridejo temeljito preverjeni in visoko kakovostni izdelki iz eteričnih olj, ki imajo odgovoren izvor.

Uvodna knjižica o eteričnih oljih doTERRA izobražuje nove člane o misiji podjetja doTERRA za zagotovitev čistih, močnih, visoko kakovostih olj ter o načinu koriščenja njihovih blagodejnih učinkov z vključitvijo izdelkov doTERRA v vaše življenje in življenje vaše družine. V njej boste našli kratek opis vsakega eteričnega olja, glavne prednosti in uporabe ter list z nalepkami za pokrovčke, ki vam bodo pomagale bolje organizirati svojo kolekcijo eteričnih olj.

Medtem ko se seznanjate z obsežnimi linijami izdelkov doTERRA, lahko vi in vaša družina najdete naravne rešitve za vsakodnevne težave in uživate v izboljšanem zdravju in dobrem počutju.