Eterično olje iz lesa črne smreke je izjemno olje. V preteklosti so ga prvotni prebivalci Amerike uporabljali za ohranjanje zdravega videza kože in za svoje duhovne ter prečiščujoče običaje. Eterično olje, pridobljeno iz iglic in vejic drevesa črne smreke, ima visoko vsebnost kemijske spojine bornilacetat, ki spodbuja občutek sproščenosti in pomirjenosti. Začnite dan z blagodejnimi učinki olja črne smreke, tako topično kot v obliki arome. Uporabite eterično olje črne smreke za masažo kože po naporni vadbi ali takrat, ko vaše telo potrebuje nego. Ustvarilo bo občutek pomirjajoče in sproščujoče masaže. Čez dan lahko olje večkrat vtrete zadaj na vrat in tako spodbudite občutek harmonije in ravnovesja. Slovensko ime: Črna smreka Latinsko ime: Picea mariana Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


23.50 33.33

OPIS


Glavni učinki

  • Ob nanosu na kožo deluje pomirjevalno
  • Spodbuja občutke sproščenosti in miru
  • Pomirja občasno razdraženo kožo

Jutranja meditacija

Eterično olje črne smreke je odlično olje za jutranjo meditacijo. Njegova aroma vas lahko sprosti in pomiri ter vam vnese občutek prisebnosti in zavedanja za dober začetek dneva. Raziščite edinstvene načine, kako bi eterično olje črne smreke vnesli v svojo redno rutino meditacije, in tako odkrijte metodo, ki vam najbolj ustreza.

Uporaba

  • Po naporni vadbi zmešajte 1–2 kapljici olja črne smreke s frakcioniranim kokosovim oljem za masažo kože, kar bo ustvarilo pomirjujoč občutek
  • Nanesite na kožo za pomiritev blažje razdraženosti.
  • Dodajte dnevni vlažilni kremi in zmanjšajte pojav kožnih nepravilnosti ter spodbudite zdrav videz kože.

Navodila za uporabo

Aromatična uporaba: dodajte eno do dve kapljici v najljubši difuzor.

Topična uporaba: za masažo zmešajte 5 kapljic z 10 ml nosilnega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma zmešajte 1 kapljico z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.