Maroška kamilica je mediteranska enoletnica z rumenim cvetom, ki jo najdemo v severnem Maroku. Modri vratič ima kemično sestavo, ki je idealna za kožo! Kamazulen, kemična sestavina olja maroške kamilice daje značilno modro barvo. To eterično olje je znano tudi po svojem blagodejnem učinku na kožo. Dodajte ga v vročo kopel, uporabite ga s svojimi najljubšimi izdelki za nego kožo ali ga preprosto vmasirajte v kožo! Slovensko ime: Maroška kamilica Latinsko ime: Tanacetum annuum Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


112.50 150.00

OPIS


Glavni učinki

  • Ključna sestavina mešanice doTERRA, vključno z mešanicama doTERRA Balance in Deep Blue
  • Nežen in rahlo sladek vonj olja maroške kamilice ima posebne poživljajoče lastnosti, ki ob razpršitvi v difuzorju ustvarijo pozitivno vzdušje
  • Uporabljate ga lahko za različne namene, med drugim pa ob nanosu na kožo poskrbi za pomirjujoč učinek
  • Njegova naravna dišava je priljubljena za uporabo v različnih izdelkih, zaradi značilne modre barve pa ga uporabljajo kot naravno barvilo

Pozitivni učinki modrine

Ali ste vedeli? Olje maroške kamilice je ključna sestavina linije doTERRA Deep Blue. Pomirjujoče lastnosti maroške kamilice, kot tudi celotna linija izdelkov doTERRA Deep Blue, pomagajo pomiriti in ohladiti telo po dolgotrajni aktivnosti ali intenzivni vadbi. Vtrite v kožo s frakcioniranim kokosovim oljem ali losjonom po dolgem delovnem dnevu ali intenzivni vadbi.

Uporaba

  • Nanesite olje maroške kamilice na razdraženo kožo za blagodejen učinek
  • Dodajte 1–2 kapljici olja v losjon za sprostitveno masažo po dolgem napornem dnevu ali intenzivni vadbi
  • Dodajte kapljico olja svoji najljubši vlažilni kremi ali čistilnemu sredstvu in nanesite topično.
  • Ustvarite svoje lastne mešanice! Olje maroške kamilice se dobro ujema z eteričnimi olji geranije, muškatne kadulje, grenke pomaranče, sivke, brinovih jagod, zelene mete in dišeče kanange (Ylang Ylang)

Navodila za uporabo

Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml baznega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml baznega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami baznega olja. Samo za topično uporabo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali se zdravite, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Lahko povzroči madeže na površinah, tkaninah in koži.