Osvetljevalec doTERRA z združevanjem eteričnih olj bergamotke, brinovih jagod in melise s certifikatom CPTG z naravnimi izvlečki, vitamini in najnovejšimi tehnologijami osvetli in izravna ten kože. Osvetljevalec je nežen in učinkovit način za vidno osvetlitev kože in občutno zmanjšanje pojava temnih peg ter hiperpigmentacije, ki ne vsebuje močnih kemikalij kot drugi izdelki za posvetlitev kože. Lahko se nanese na celoten obraz ali pa samo na določene predele kože. Količina: 30 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


41.50 55.33

OPIS


Glavni učinki

  • Izvleček marjetice je naravna snov, ki osvetljuje kožo in spodbuja enakomeren ten kože ter lahko zmanjša videz temnih peg
  • Izvleček korenine ingverja spodbuja enakomeren ten kože in njen sijaj
  • Vitamin C pomaga pri ohranjanju mladostne kože, poleg tega pa jo tudi osvetljuje
  • Tehnologija mikroenkapsulacije ščiti vitamin C pred razčlenitvijo zaradi izpostavljenosti kisiku, kar zagotavlja stabilnost in učinkovito dostavo vitamina v kožo

Uporaba

  • Osvetlite svojo kožo s sinergijskimi učinki izvlečkov marjetice in korenine ingverja.
  • Uporabite gel, da spodbudite enakomeren ten kože in zmanjšate videz temnih peg, ki se naravno pojavijo skozi čas.
  • Za kar najbolj optimalne rezultate vključite osvetljevalec v svojo jutranjo in večerno lepotno rutino.
  • Uporabljajte skupaj z linijo izdelkov Essential Skin Care in tako v celoti izkusite izdelke za nego kože z eteričnimi olji CPTG.

Navodila za uporabo

Hranite posodico pokonci. Z nežnim, enakomernim pritiskom potiskajte dno posodice, dokler se okrog črnega ventila ne pojavi gel. Nanesite majhno količino gela enakomerno na obraz in vrat ali na določene predele, ki potrebujejo osvetlitev. Ventil vedno očistite, da ne vsebuje ostankov gela. Po uporabi ponovno namestite pokrovček.

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Če pride do draženja kože, z uporabo prenehajte.

Celoten seznam sestavin

Voda (Aqua), pentilen glikol, izvleček cvetov marjetice (Bellis perennis), glicerin, sklerocijev gumi, izvleček korenine ingverja (Zingiber officinale), olje bergamotke (Citrus aurantium bergamia), olje brinovih jagod (Juniperus communis), olje listov melise (Melissa officinalis), askorbil, tetraizopalmitat, biosaharid gumi-1, polimetil metakrilat, hidroksi acetofenon, hidroksietil celuloza, klorfenezin, trinatrijev etilendiamin disukcinat, citronska kislina, natrijev hidroksid.