To eterično olje citronele iz listov visoke trave, ki prihaja iz Azije, se ponaša z osvežujočo in svežo aromo. Je idealen spremljevalec na kampiranju, pohodih in kjer koli, kamor se odpravite občudovat lepote narave. Ob topični uporabi pomirja kožo in lasišče, zaradi vsebnosti limonske trave pa lahko pomaga tudi pri videzu čiste kože. Slovensko ime: Citronela Latinsko ime: Cymbopogon winterianus Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


23.50 33.33

OPIS


Glavni učinki

  • Lahko pomaga pri videzu čiste kože
  • Pomirjujoče tako za kožo kot lasišče
  • Je idealen spremljevalec na kampiranju, pohodih ali drugih dejavnostih na prostem

Uporaba

  • Uporabite v šamponu in balzamu za boljše čiščenje, hkrati pa lasem dodate sijaj
  • Eterično olje citronele vzemite s seboj v naravo, razredčite ga s frakcioniranim kokosovim oljem dōTERRA

Navodila za uporabo

Topična uporaba: Za masažo zmešajte 5 kapljic z 10 ml nosilnega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja. Samo za lokalno uporabo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.