Sproščujoče eterično olje muškatne kadulje se pogosto uporablja za pomirjanje. Prav tako uravnava čustva. Ključna sestavina olja muškatne kadulje je linalil acetat iz skupine estrov, zato je to olje eno najbolj sproščujočih, pomirjujočih in uravnavajočih eteričnih olj. Slovensko ime: Muškatna kadulja Latinsko ime: Salvia sclarea Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


45.45 60.60

OPIS


Glavni učinki

  • Eterično olje muškatne kadulje kot eno najbolj pomirjujočih in uravnavajočih eteričnih olj zagotavlja številne prednosti pri nanosu na kožo.
  • Eterično olje muškatne kadulje je ključna sestavina zaščitene mesečne mešanice dōTERRA ClaryCalm.
  • Že v srednjem veku so uživali v koristnih učinkih muškatne kadulje na kožo, za kar je priljubljena še danes.
  • Olje muškatne kadulje spodbuja občutek sproščenosti in vas pripravi na miren nočni spanec.
  • Ob nanosu na kožo pomirja in blaži, spodbuja pa tudi zdrav videz las in lasišča.

Muškatna kadulja za ženske

Eterično olje muškatne kadulje je ključna sestavina zaščitene mesečne mešanice doTERRA ClaryCalm™. To olje je eno najboljših za sproščanje, pomirjanje in uravnavanje čustev. Olje muškatne kadulje ima prijetno zeliščno in rahlo cvetlično aromo, ki pomaga miriti in uravnotežiti čustva. Med menstruacijo vtrite tri do pet kapljic olja na trebuh za pomirjujočo masažo.

Uporaba

  • Vključite olje muškatne kadulje v svojo večerno rutino, tako da eno do dve kapljici nakapljate na vzglavnik
  • Zmešajte ga s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA za masažo, pomiritev ali pomladitev kože
  • Med menstruacijo nanesite olje muškatne kadulje na trebuh za pomirjujočo masažo, ki bo ublažila bolečine
  • Obogatite šampon in balzam z eno do dvema kapljicama olja muškatne kadulje
  • Razpršite olje muškatne kadulje z drugimi olji, kot sta olje grenivke in olje limete, in ustvarite edinstvene mešanice za pomiritev

Navodila za uporabo

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.