Copaiba priljubljeno eterično olje, je zdaj na voljo kot priročna steklenička s kroglico. Eterično olje copaibe pridobivamo iz dišečega tropskega drevesa, ki izvira iz Južne Amerike. Domačini severne in severovzhodne Brazilije že od 16. stoletja uporabljajo eterično olje copaibe v tradicionalnih zdravstvenih praksah. Olje copaibe pomirja kožo, zato ga pogosto uporabljajo v kozmetičnih izdelkih, kot so mila, kreme, losjoni in parfumi. Copaiba Touch je mešanica eteričnega olja CPTG™ Copaiba in frakcioniranega kokosovega olja. Slovensko ime: Copaiba Latinsko ime: Copaifera reticulata, officinalis, coriacea, langsdorffii Količina: 10 ml rollon * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


30.50 43.33

OPIS


Glavni učinki

  • Združuje eterično olje CPTG Copaiba in frakcionirano kokosovo olje
  • Copaiba Touch je vsestransko olje, ki ga lahko zaradi priročne stekleničke s kroglico nanesemo takoj
  • Copaiba velja za eno najbolj uporabnih eteričnih olj z nešteto načini uporabe in koristnimi učinki
  • Lesni, smolnat in zemeljski vonj

Copaiba: osebna dišava

Uporabite olje copaibe za svojo lastno osebno dišavo! Eterično olje copaibe lahko zmešate z oljem rimske kamilice, cedre, sandalovine, kadilne bosvelije ali dišeče kanange (Ylang Ylang). Izberite svoje najljubše olje in ustvarite mešanico za svojo lastno osebno dišavo v steklenički s kroglico!

Uporaba

  • Nanesite po uporabi svoje dnevne vlažilne kreme in poudarite videz zdrave kože
  • Po naporni aktivnosti uporabite na nogah za blagodejno masažo
  • Nanesite topično, da poudarite videz zdrave kože

Navodila za uporabo

Samo za topično uporabo. Nanesite na kožo za odišavljenje, nego ali masažo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali v zdravniški oskrbi, se posvetujte s svojim zdravnikom.