Eterično olje ciprese pridobivamo iz vej visokega zimzelenega drevesa s čisto aromo, ki napolni z energijo in osveži. Pogosto se uporablja v zdraviliščih in masažnih terapijah, saj ima številne pozitivne učinke na kožo. Olje ciprese prizemlji, hkrati pa spodbuja čustva, zato je priljubljeno olje za masaže. Njegova sveža lesna aroma spodbuja sprostitev in ohranja vitalnost. Zmešajte ga z olji citrusov za čudovito aromo. Slovensko ime: Cipresa Latinsko ime: Cupressus sempervirens in lusitanica Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


22.50 30.00

OPIS


Glavni učinki

  • Spodbuja vitalnost in daje energijo, tako pri aromatični kot topični uporabi
  • Pomaga izboljšati videz mastne kože
  • Aroma olja ciprese vas bo poživila in počutili se boste kot prerojeni
  • Pomaga pri urejanju razpoloženja, saj hkrati spodbuja in prizemlja
  • Aroma olja ciprese ima pomlajevalni učinek in pozitivno vpliva na kožo, zato se pogosto uporablja v zdraviliščih in pri masažnih terapijah

Olje ciprese za mastno kožo!

Veliko ljudi ima težave z mastno kožo. Če želite zmanjšati videz mastne kože, dodajte eterično olje ciprese v svojo dnevno rutino. Dodajte eno do dve kapljici eteričnega olja ciprese v tonik in izboljšajte videz mastne kože. To bo vaši koži zagotovilo zdrav sijoč videz.

Uporaba

  • Pred dolgim tekom nanesite olje ciprese na stopala in noge za spodbujanje energije
  • Dodajte eno do dve kapljici eteričnega olja ciprese v tonik in izboljšajte videz mastne kože
  • Topli kopeli dodajte polovico skodelice grenke soli in eno kapljico olja ciprese, da spodbudite sproščujoče občutke
  • Razpršite tri kapljice olja ciprese s tremi kapljicami olja limete in ustvarite poživljajočo dišavo

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.