Krema za pomiritev Deep Blue® Rub vsebuje mešanico Deep Blue. Pogosto jo uporabljajo športniki. • Sestavljena je iz mešanice eteričnih olj Deep Blue in drugih močnih sestavin • Hladi in greje problematične predele • Zmešana je v bazi vlažilnih sestavin, ki po uporabi pustijo kožo nežno in nemastno Količina: 120 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


42.75 57.00

OPIS


Čas za rekreacijo!

Če vaša rutina vadbe ne vključuje Deep Blue® Rub kreme, veliko zamujate. Po vadbi poskusite uporabiti Deep Blue Rub kremo, da pomirite vaše mišice in sklepe.

Več o Deep Blue® Rub kremi:

doTERRA Deep Blue Rub je krema za topično uporabo, sestavljena iz mešanice eteričnih olj Deep Blue in naravnih rastlinskih izvlečkov, ki zagotavljajo prijeten občutek hlajenja in toplote na ciljnih problematičnih področjih. To kremo, ki jo uporabljajo masažni terapevti in športniki, odlično dopolnjuje aktiven življenjski slog.

Nasveti za uporabo:

  • Vmasirajte v noge, ramena, hrbet in sklepe pred in po vadbi.
  • Po dolgem delovnem dnevu vmasirajte v roke in noge.
  • Po dnevu težkega dvigovanja vtrite spodnji del hrbta.
  • Pred spanjem vmasirajte na rastoče otroške noge.

Kaj je Deep Blue Rub krema?

doTERRA Deep Blue Rub je bogata krema za topično uporabo, prepojena z Deep Blue pomirjujočo mešanico eteričnih olj CPTG Certified Pure Tested Grade™. Eden izmed najbolj prodajanih izdelkov doTERRA, Deep Blue Rub krema, je formulirana z lastno mešanico naravnih rastlinskih izvlečkov in drugih močnih sestavin, ki zagotavljajo prijeten občutek hlajenja in toplote na problematičnih področjih. Narejena iz hladilnih in pomirjujočih eteričnih olj, kot so poprova meta, zimzelenka, ylang ylang, lažki smilj in pomirjujoče mešanice Deep Blue, nudi telesu občutek hlajenja in koži trajno vlago. Dvigovanje težkih bremen, intenziven tek ali naporne vadbe lahko pustijo telo nekaj neugodja v urah in celo dneh po vadbi. Toda z Deep Blue Rub kremo pri roki lahko pomirite morebitna težavna mesta, hkrati pa navlažite kožo.

Kako uporabljati Deep Blue Rub

Poskrbite zase z naravnimi rešitvami. Deep Blue Rub krema je popoln spremljevalec vašega aktivnega življenjskega sloga. Čudovit masažni losjon, zagotavlja mešanico rastlinskih izvlečkov in drugih močnih sestavin tam, kjer jo potrebujete. Krema zagotavlja prijeten občutek hlajenja in toplote preobremenjenim mišicam in sklepom. Uporabite jo po dolgem dnevu na nogah, pred naslednjim tečajem joge ali po posebej težki vadbi.

Medtem ko se drugi lahko za pomoč in pomiritev obrnejo na ekstremne metode, lahko uporabite naravno rešitev z uporabo učinkov hlajenja in segrevanja eteričnih olj. Druge kreme za lokalno uporabo ne morejo vzdržati kakovosti in učinkovitosti Deep Blue Rub kreme.

Deep Blue Rub je nepogrešljiv dodatek v vaši omarici v kopalnici in v telovadni torbi. Sestavljena je iz osnovnih vlažilnih sestavin, zaradi katerih je vaša koža mehka in ni mastna. Krema je prva izbira masažnih terapevtov in športnikov, ki uporabljajo mešanico Deep Blue v svoji praksi.

Za kaj je Deep Blue Rub krema dobra?

Medtem ko bolečine v mišicah in sklepih pogosto povezujemo z vadbo in rekreativnimi športi, je mogoče tudi po predolgem sedenju čutiti zategnjenost v telesu. Mnogi od nas preživijo dneve za mizo, sedijo za računalniškim zaslonom, ne da bi se dalj časa premikali. Če več ur sedite, tipkate in ste priklenjeni na računalnim, se lahko ob koncu dolgega dneva počutite neprijetno. Če ste za mizo preživeli dolge ure, lahko Deep Blue Rub kremo vmasirate v prste, roke, roke, vrat in ramena za hladilni in sproščujoči občutek.

Deep Blue Rub je lahko koristen po vadbi v telovadnici ali doma; vendar bi morali vsi resni športniki razmisliti tudi o tem, da imajo kremo pri roki. Ne glede na to, ali se ukvarjate s študentskim ali profesionalnim športom ali pa želite ostati aktivni tako, da igrate v skupinskih športih ekipah s prijatelji, je Deep Blue Rub krema pametna izbira za trening po treningu in po tekmi. Starši lahko imajo Deep Blue Rub kremo pri roki za srednješolske športnike, ki potrebujejo udobje po vzporednih treningih, igrah in treningih skozi celotno sezono.


Medtem ko je Deep Blue Rub krema primerna za tiste, ki se ukvarjajo z rekreativnimi športi ali vadbo, si morajo naša telesa pogosto opomoči po dolgem dnevu ročnega dela. Deep Blue Rub krema je lahko koristna po urah dela na vrtu, dvigovanju težkih bremen na dan selitve ali dokončanju projektov za izboljšanje doma, kot je postavitev ograje ali urejanje okolice. Do konca dneva bo vaše telo potrebovalo počitek in razbremenitev, zato razmislite o nanosu Deep Blue Rub kreme na spodnji del hrbta, ramena, vrat ali kamor koli bi ga morda potrebovali.

Zanimiv članek v angleščini: https://www.doterra.com/US/en/blog/spotlight-deep-blue-rub