dōTERRA abōde™ je dinamična kombinacija eteričnih olj CPTG™, vključno z destilirano limeto, tropsko verbeno, kitajskim cimetom, limoninim evkaliptom, čajevcem, orjaškim klekom, evkaliptom kochii, koriandrovimi listi, lavandinom in limonino mirto. Ponaša se z visoko vsebnostjo učinkovitih sestavin, kot so limonen, geranial, neral in 1,8-cineol. Dejansko ima evkalipt kochii, ki ga je mogoče najti samo v polsuhi notranjosti Zahodne Avstralije, najvišjo koncentracijo 1,8-cineola ali evkaliptola od vseh evkaliptovih olj. Z doTERRA abode se boste vedno počutili sveže. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


31.00 41.33

OPIS


Glavni učinki

  • Mešanica je zasnovana z eteričnimi olji CPTG™, ki so znani po svojih čistilnih sestavinah, vključno z limonenom, geranialom in neralom.
  • Vsebuje evkalipt kochii, ki ima najvišjo koncentracijo 1,8-cineola.
  • Zagotavlja svežo, citrusno aromo.

Uporaba

  • Hranite v kopalniški omarici zaradi čistilnega in osvežilnega učinka na kožo
  • Vzemite svežo aromo mešanice abode s sabo povsod, kamor se odpravite
  • Pred napornim dnem ustvarite osebno svetišče z uporabo mešanice abode v sklopu svoje jutranje rutine

Navodila za uporabo

Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml baznega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml baznega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami baznega olja. Samo za topično uporabo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali se zdravite, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Vsaj 12 ur po nanosu se izogibajte sončnim in UV-žarkom.

Seznam sestavin

Olje olupka limete (Citrus aurantifolia), olje sadeža tropske verbene (Litsea cubeba), olje kitajskega cimeta (Cinnamomum cassia), olje limoninega evkalipta (Eucalyptus Citridora), olje listov čajevca (Melaleuca Alternifoli), Olje orjaškega kleka (Thuja plicata), olje listov evkalipta kochii (Eucalyptus Kochii), olje listov/vejic koriandra (Coriandrum sativum), olje lavandina (Lavandula hybrida), olje listov limonine mirte (Backhousia citridora), limonen*, citral*, cinamaldehid*, linalol*, kumarin*.
*Naravno prisotne spojine