Ko začutite potrebo po pomiritvi, je Adaptiv rešitev za vas. Adaptiv je lastniška mešanica, ki vsebuje eterična olja divje pomaranče, sivke, copaibe, zelene mete, magnolije, rožmarina, nerolija in ambrovca. Sivka pomirja, divja pomaranča pa dviga vzdušje. Imejte Adaptiv pri roki, da se vam pomaga pomiriti v novem okolju ali okoliščinah. Za dopolnjujoče rezultate uporabite Adaptiv v kombinaciji z Adaptiv Touch. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


52.25 69.67

OPIS


Glavni učinki

  • Pomaga dvigniti razpoloženje
  • Dobrodejno vpliva na učinkovito delo in učenje
  • Spodbuja občutke mirnosti
  • Deluje blagodejno in dviga razpoloženje
  • Pomirjujoča in sproščujoča aroma

Preprosta uporaba

Življenje prinaša številne nepričakovane spremembe in izzive. Adaptiv je posebej zasnovan, da vam pomaga mirno in samozavestno prilagoditi se tem spremembam. Prvi dan na novi službi? Pred vami je pomemben izpit? Iščete bolj pozitivno miselnost? Adaptiv lahko pomaga.

Uporaba

  • Potopite se v sproščujočo kopel, tako da vodi dodate tri do štiri kapljice soli Epsom
  • Za blagodejno masažo zmešajte tri kapljice olja s frakcioniranim kokosovim oljem dōTERRA
  • V katerem koli prostoru olje dodajte meglici ter spodbudite osredotočeno in umirjeno miselnost
  • Nanesite eno kapljico na roko in roki drgnite drugo ob drugo; po potrebi ponavljajte tekom dneva

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo zmešajte 5 kapljic z 10 ml nosilnega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Vsaj 12 ur po nanosu se izogibajte sončnim in UV-žarkom.

Celoten seznam sestavin

Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Copaifera Coriacea/Langsdorffii/Officinalis/Reticulata Resin Oil, Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Oil, Michelia Alba Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf/Stem Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Liquidambar Acalycina/Formosana Resin Oil, Limonene*, Linalool*
*naravno prisotne spojine