Ko začutite potrebo po pomiritvi, je Adaptiv Touch vaša rešitev. Imejte Adaptiv Touch pri roki, da se vam pomaga pomiriti v novem okolju ali okoliščinah. Eterična olja CPTG™ so kombinirana s frakcioniranim kokosovim oljem in tako ustvarijo to pomirjujočo in osvežujočo mešanico. Sivka pomirja, divja pomaranča pa dviga vzdušje. Če ste utrujeni ali nemirni, neodločni ali razdražljivi, je Adaptiv Touch orodje, ki pomaga telesu in umu ostati v ravnovesju. Za večjo sinergijo lahko mešanico Adaptiv Touch uporabite skupaj z mešanico Adaptiv. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


31.25 41.67

OPIS


Glavni učinki

  • Pomaga dvigniti razpoloženje
  • Dobrodejno vpliva na učinkovito delo in učenje Spodbuja občutke mirnosti
  • Deluje blagodejno in dviga razpoloženje
  • Pomirjujoča in sproščujoča aroma

Preprosta uporaba

Življenje prinaša številne nepričakovane spremembe in izzive. Adaptiv Touch je posebej zasnovan, da vam pomaga mirno in samozavestno prilagoditi se tem spremembam. Prvi dan na novi službi? Pred vami je pomemben izpit? Iščete bolj pozitivno miselnost? Adaptiv Touch lahko pomaga.

Uporaba

  • Hranite to priročno stekleničko s kroglico v torbici ali otrokovem nahrbtniku za uporabo na poti!
  • Uporabite kot del sproščujoče masaže
  • Mešanico zjutraj nanesite na stopala ter spodbudite občutek osredotočenosti in mirnosti skozi ves dan
  • Nanesite na roke ali zapestja ter drgnite drugo ob drugo; po potrebi ponovite tekom dneva

Navodila za uporabo

Samo za topično uporabo. Nanesite na kožo za odišavljenje, nego ali masažo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali v zdravniški oskrbi, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Vsaj 12 ur po nanosu se izogibajte sončnim in UV-žarkom.

Seznam sestavin

Olje kokosa (Cocos nucifera), olje iz pomarančne lupinice (Citrus aurantium dulcis), olje sivke (Lavandula angustifolia), Smolno olje Copaifera Coriacea/Langsdori/Ocinalis/Reticulata, olje iz cvetov/listov/debla zelene mete (Mentha spicata), olje iz cveta Michelia alba, olje iz listov/stebelc rožmarina (Rosmarinum ocinalis), olje iz cvetov grenke pomaranče (Citrus aurantium amara), smolno olje Liquidambar Acalycina/Formosana, limonen*, linalool*
* Naravno prisotne oljne spojine