Uživajte v pomirjujočih, hladilnih meglicah mešanice eteričnih olj dōTERRA Air. Mešanica eteričnih olj dōTERRA Air s kombinacijo lovorovega lista, poprove mete, evkaliptusa, čajevca, limone, kardamoma, ravintsare kafrovca in eteričnega olja ravensare pomaga pri občutku čistih dihalnih poti in pripomore k lažjemu dihanju. Olje topično nanesite na prsni koš, hrbet ali stopala in tako ublažite učinek sezonskih sprememb in bolje spite. Opis arome: Aroma mentola, sveže, zračno Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


33.00 44.00

OPIS


Glavni učinki

  • Pomirja čustva
  • Spodbuja občutke čistih dihalnih poti

Večerna blaženost

Vdihnite svežo in pomirjujočo aromo mešanice doTERRA Air, ki bo razbremenila vaše misli pred spanjem. Postavite jo na nočno omarico in jo zvečer pred spanjem nanesite na prsni koš, hrbet ali stopala za pomiritev čutov.

Uporaba

  • Zmešajte z grenko soljo v topli kopeli za občutek olajšanja
  • Kanite 3 kapljice na tla prhe.
  • Olje nanesite topično pred dejavnostmi na prostem.

Navodila za uporabo


Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml baznega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml baznega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami baznega olja. Samo za topično uporabo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Po nanosu izdelka se vsaj 12 ur izogibajte sončni svetlobi in UV-žarkom.

Seznam sestavin

Eterična olja listov navadnega lovorja, poprove mete, listov/stebla evkalipta, listov čajevca, listov limone, listov ravensare, semen kardamoma.