Uživajte v pomirjujočih, hladilnih meglicah mešanice eteričnih olj dōTERRA Air, ki je sedaj na voljo tudi v različici Touch, ki omogoča nežen in hiter nanos. Mešanica dōTERRA Air Touch s kombinacijo frakcioniranega kokosovega olja, lovorovega lista, poprove mete, evkaliptusa, čajevca, limone, kardamoma, ravintsare kafrovca in eteričnega olja ravensare pomaga pri občutku čistih dihalnih poti in pripomore k lažjemu dihanju. Olje topično Občutite koristne učinke mešanice doTERRA Air na poti, s preprostim in nežnim nanosom mešanice doTERRA Air Touch. Osvežilna in poživljajoča mešanica ob vdihovanju pomirja in sprošča. Mešanica doTERRA Air Touch je obogatena s kombinacijo olj, ki hladijo in poživijo telo ter poskrbijo za proste dihalne poti in lažje dihanje. Opis arome: Aroma mentola, sveže, zračno Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 10 ml rollon * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


21.25 28.33

OPIS


Glavni učinki

  • Ustvarja hladilno in poživljajočo paro
  • Pomirja čustva
  • Spodbuja občutke čistih dihalnih poti in lažje dihanje
  • Za optimalne učinke jo uporabite skupaj z drugimi izdelki doTERRA Air.

Večerna blaženost

Vdihnite svežo in pomirjujočo aromo mešanice doTERRA Air, ki bo razbremenila vaše misli pred spanjem. Postavite jo na nočno omarico in jo zvečer pred spanjem nanesite na prsni koš, hrbet ali stopala za pomiritev čutov.

Uporaba

  • Nanesite jo pred spanjem za pomiritev čutov
  • Nanesite jo topično pred aktivnostmi na prostem
  • Vdihnite za pomirjujoč učinek, ki spodbuja počitek in sprostitev
  • Priročna steklenička s kroglico bo lahko z vami tudi na poti. Shranite jo v torbico, avto ali nahrbtnik, da jo boste imeli vedno pri roki

Navodila za uporabo

Topično: Nanesite na želeno področje. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Po nanosu izdelka se vsaj 12 ur izogibajte sončni svetlobi in UV-žarkom.

Seznam sestavin

Eterična olja listov navadnega lovorja, poprove mete, listov/stebla evkalipta, listov čajevca, listov limone, listov ravensare, semen kardamoma.