Uživajte v tej mešanici za osvežitev! Air-X™ je mešanica eteričnih olj Tropska verbena, Tangerina, Grenivka, Kadilna bosvelija in Kardamom, katere aroma je intenzivno citrusna, lesna in blago zeliščna. Pri topični uporabi lahko mešanica Air-X pripomore k osvežitvi in pomaga pri prečiščevanju. Dodatek eteričnega olja Kadilna bosvelija lahko pomirja kožo in zmanjšuje videz kožnih nepravilnosti. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


40.50 54.00

OPIS


Glavni učinki

  • Air-X™ je mešanica eteričnih olj Tropska verbena, Tangerina, Grenivka, Kadilna bosvelija in Kardamom.
  • Ki lahko pri topični uporabi pripomore k osvežitvi in pomaga pri prečiščevanju.
  • Katere aroma je intenzivno citrusna, lesna in blago zeliščna.

Navodila za uporabo

Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml baznega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml baznega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami baznega olja. Samo za topično uporabo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali se zdravite, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Vsaj 12 ur po nanosu se izogibajte sončnim in UV-žarkom.

Seznam sestavin

Olje sadeža tropske verbene (Litsea cubeba), olje iz lupine tangerine (Citrus reticulata), olje iz lupine grenivke (Citrus paradisi), olje kadilne bosvelije (Boswellia carterii), olje semen kardamoma (Elettaria Cardamomum), citral*, limonen*, geraniol*, linalool*
*Naravno prisotne oljne spojine