Mešanica za uravnoteženje Align je del joga kolekcije doTERRA. Ta pomirjujoča in blažilna mešanica je zasnovana za obogatitev izvajanja joge s spodbujanjem občutkov samozavesti in zaupanja. Idealni položaji joge, ki jih lahko izvajate ob aromi mešanice Align, so Bojevnik II, Trikotnik in Tram. Mešanica Align je prav tako primerna za vzpostavljanje harmonije skozi dan. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


25.75 34.33

OPIS


Glavni učinki

  • Z umirjanjem misli pripomore k učinkovitemu izvajanju joge in tako obogati doživetje
  • Med izvajanjem joge spodbuja občutke samozavesti, zaupanja in prožnosti
  • Vzpostavlja harmonijo in sproščeno vzdušje, pomaga ustvariti bolj prijetno okolje in skrbi za dobro počutje
  • Za najboljše rezultate mešanico združite z drugimi olji iz doTERRA joga kolekcije

Poskrbite za zbranost

Imate občutek, da ste zmedeni in da ne morete nadzorovati tega, kar se vam dogaja? Uporaba eteričnih olj in nekaj osnovnih položajev joge za osredotočanje lahko ustvarita nov občutek miru in namena. Vsak dan znova se opomnite, koliko ste zares vredni in ohranjajte zaupanje vase. Mešanica za uravnoteženje dōTERRA Align vam pomaga, da verjamete vase in ste pripravljeni na nove možnosti.

Uporaba

  • Uživajte v aromatičnih učinkih mešanice Align, ko želite poskrbeti za uravnoteženje
  • Idealni položaji joge, ki jih lahko izvajate ob aromi mešanice Align, so Bojevnik II, Trikotnik in Tram
  • Mešanico lahko uporabljate med vadbo joge ali kadar koli čez dan
  • Obogatite izvajanje joge z vključitvijo mešanice Align in drugih izdelkov iz doTERRA joga kolekcije

Navodila za uporabo

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.

Seznam sestavin

Eterična olja bergamotke, koriandra, majarona, poprove mete, absoluta jasmina in vrtnice na osnovi frakcioniranega kokosovega olja.