Mešanica za stabilnost dōTERRA Anchor vam daje trdno zaupanje vase, da se lahko spopadete z nalogami in življenjem s pomirjujočo močjo. Ta mešanica z eteričnimi olji sivke, cedre, sandalovine, cimeta, kadilne bosvelije, črnega popra in pačulija na osnovi frakcioniranega kokosovega olja bo spodbudila vašo povezanost s sabo in s skupnostjo, čustveno ravnovesje in prirojeno modrost. Idealni položaji joge, ki jih lahko izvajate ob aromi Anchor, so meditacija v sedečem položaju, sedeči obrat in Bhu Mudra (ena roka na srcu, druga na Zemlji). Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


26.25 35.00

OPIS


Glavni učinki

  • Med izvajanjem joge spodbuja občutke izpopolnjenosti in poguma
  • Daje občutek trdnih temeljev, ki vam bodo omogočili napredovanje
  • Pomaga, da se povežete s sabo in svojem okoljem
  • Za najboljše rezultate jo uporabite skupaj z drugimi olji iz doTERRA joga kolekcije

Zasidrajte se

V današnjem času se pogosto počutimo izkoreninjene in negotove. Včasih za ravnovesje zadostuje že nekaj preprostih jogijskih položajev in eteričnih olj. Naslednjič, ko boste potrebovali občutek poguma in celovitosti, uporabite mešanico doTERRA Anchor, ki vam bo dala občutek trdnih temeljev in omogočila napredovanje.

Uporaba

  • Nanesite jo na gležnje, spodnji del hrbtenice in podplate za občutek celovitosti in poguma
  • Mešanico lahko uporabljate med vadbo joge ali kadar koli čez dan
  • Popolni položaji joge, ki jih lahko izvajate ob aromi Anchor, so meditacija v sedečem položaju, sedeči obrat in Bhu Mudra (ena roka na srcu, druga na Zemlji)
  • Obogatite izvajanje joge in svoja dnevna doživetja z vključitvijo mešanice Anchor in drugih izdelkov iz doTERRA joga kolekcije

Navodila za uporabo

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.

Seznam sestavin

Eterična olja sivke, cedre, kadilne bosvelije, cimetove skorje, sandalovine, črnega popra in pačulija na osnovi frakcioniranega kokosovega olja.