Počutite se srečne in pogumne ob uresničevanju svojih ciljev. Ta osvežujoča in razsvetljujoča mešanica eteričnih olj je idealna za navdihovanje, da si zastavite visoke cilje in zanje trdo delate. Mešanica za razsvetlitev dōTERRA Arise, ki vsebuje eterična olja grenivke, limone, oljkovca, melise in sibirske jelke na osnovi frakcioniranega kokosovega olja, bo v vas navdihnila povzdigujoče trenutke, v katerih boste izpolnili ves svoj potencial. Uživajte v prednostih mešanice doTERRA Arise, ko si postavljate izzive in poskušate doseči naslednjo stopnjo. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


26.25 35.00

OPIS


Glavni učinki

  • Spodbuja učinkovitost vadbe joge
  • Spodbuja občutke samozavesti, poguma in zaupanja
  • Spodbuja vas pri doseganju ciljev in izboljšanju učinkovitosti

Uresničite svoje sanje

Ko uresničujete svoje sanje, malo pomoči pride še kako prav. Pri uresničevanju ciljev se pogosto pojavijo izzivi in razočaranja. Z vsakodnevnimi pozitivnimi afirmacijami, spodbujajočimi položaji joge in razveseljujočimi aromami boste te ovire zlahka premagali. Aroma te mešanice spodbuja stabilnost in svobodo, vzdržljivost vašega telesa in pogum ter srečo v vašem srcu.

Uporaba

  • Mešanico nanesite na sence, zapestja in vrat ter tako spodbudite občutek sreče
  • Uživajte v aromatičnih učinkih mešanice Arise, ko si postavljate izzive in poskušate doseči naslednjo stopnjo
  • Mešanico Arise uporabljate pri vadbi naslednjih položajev joge: ko stojite z visoko iztegnjenimi rokami in ko izvajate stransko raztegovanje v stoječem položaju, ali pa v položaju polmeseca.
  • Mešanico lahko uporabljate med vadbo joge ali kadar koli čez dan.

Navodila za uporabo

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Po nanosu izdelka se vsaj 12 ur izogibajte sončni svetlobi in UV-žarkom.

Seznam sestavin

Eterična olja limonine lupine, grenivkinelupine, sibirske jelke, cvetov osmanthusa in listovmelise na osnovi frakcioniranega kokosovega olja.