Harvest Spice Mešanica, ki združuje Mešanica Harvest Spice, ki združuje, vsebuje eterična olja CPTG, ki jih navadno povezujejo s srčnimi spomini, med drugim so to kitajski cimet, klinčki, evkalipt, cedra, muškatni orešček in cimetova skorja. Ta edinstvena mešanica ustvarja toplo, začinjeno in nežno aromo, ki spominja na jesen. Pri topični uporabi lahko mešanica Harvest Spice pomaga pri dvigu razpoloženja zaradi dodatka eteričnega olja evkalipta. Poleg tega je eterično olje cedre znano po tem, da zagotavlja občutke prizemljitve. Mešanica eteričnih olj, 15 ml steklenička * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


32.00 42.67

OPIS


Glavni učinki

  • Združuje eterična olja CPTG kitajskega cimeta, klinčkov, muškatnega oreščka, cimeta, cedre in evkalipta
  • Dodatek evkalipta lahko zagotovi koristi za dvig razpoloženja
  • Popolna za jesenske mesece
  • Ima toplo, začinjeno in nežno aromo

Uporaba

  • Dodajte kapljico v svojo najljubšo vlažilno kremo doTERRA
  • Podarite prijateljem in družinskim članom ter počastite spreminjajoče se letne čase
  • Nanašajte topično in uživajte v topli, začinjeni aromi, ki spominja na jesen

Navodila za uporabo

Za masažo zmešajte 5 kapljic z 10 ml baznega olja. Za kopel zmešajte 5 kapljic s 5 ml baznega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami baznega olja. Samo za topično uporabo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali se zdravite, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.

Celoten seznam sestavin

olje iz skorje kitajskega cimeta (Cinnamomum Cassia), olje iz popkov Eugenia caryophyllus (klinčevec), olje iz evkaliptovih listov (Eucalyptus globulus), lesno olje Juniperus Virginiana, olje Myristica Fragrans (muškatni orešček), olje iz Cinnamomum zeylanicum, benzil benzoat*, cinamal*, evgenol* limonen*, linalool*
*Naravno prisotne oljne spojine.