Mešanica eteričnih olj dōTERRA Hope™ Touch je bila ustvarjena, da se ne pozabite osredotočiti na pozitivne in navdihujoče misli. Ta posebna svetla, sveža in sladka mešanica vsebuje izvleček jasmina, za katerega je znano, da pomaga izboljšati razpoloženje. Izvlečki cvetnih listov so združeni z divjo pomarančo, vetiverjem, sandalovino, cedro, bergamotko, rožnatim poprom in drugimi eteričnimi olji v osnovi iz frakcioniranega kokosovega olja, mešanica pa je pripravljena za uporabo na pulznih točkah in dlaneh. S kančkom upanja lahko začnemo ustvarjati najboljšo različico sebe in si prizadevati za boljši svet. (Mešanica eteričnih olj, rollon 10 ml) * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


26.75 35.67

OPIS


Glavni učinki

  • Nova izboljšana formula vsebuje eterična olja cedre, divje pomaranče, petitgraina, limone, rožnatega popra, bergamotke, sandalovine in vetiverja. 
  • Izdelano z izvlečkom jasmina in listov magnolije.
  • Mešanica doTERRA Hope je zasnovana tako, da vam ob topičnem nanosu pomaga dvigniti razpoloženje s svojim svetlim in svežim vonjem.
  • Priročna steklenička s kroglico za preprost nanos skozi ves dan.

Uporaba

  • Ko se prebudite, nanesite mešanico Hope na vrat za osvežujočo aromo in energičen začetek dneva
  • Nanesite jo na zapestja kot osebno dišavo, obogateno z eteričnimi olji z oznako CPTG
  • Mešanico Hope hranite na dosegu roke in jo nanašajte skozi ves dan za dvig razpoloženja

Navodila za uporabo

Topično: Razredčite z nosilnim oljem in tako zagotovite kar najmanj občutljivostne reakcije kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali se zdravite, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeliVsaj 12 ur po nanosu se izogibajte sončnim in UV-žarkom.

Celoten seznam sestavin

Olje kokosa (Cocos nucifera), olje lesa Juniperus virginiana, olje iz pomarančne lupinice (Citrus aurantium dulcis), olje listov/vejic limone (Citrus limon), olje lažnega poprovca (Schinus molle), olje lupine bergamotke (Citrus aurantium bergamia), olje sandalovine (Santalum album), olje limonine lupine (Citrus limon), olje cvetov jasmina (Jasminum grandiflorum), olje korenike vetiverja (Vetiveria zizanoides), izvleček cvetov jasmina (Jasminum grandiflorum), olje lista Michelia alba, olje listov/vejic grenke pomaranče (Citrus aurantium amara), limonen*, linalol*, citral*, benzil benzoat*.

*Naravno prisotne oljne spojine