Mešanica dōTERRA Rescuer™ Soothing Blend s svežo in pomirjujočo aromo pripomore k občutkom vitalnosti in udobja. Po dolgem dnevu, polnem aktivnosti, uporabite Rescuer mešanico za pomirjanje, ki bo spodbudila sproščujoče občutke in zmanjšala občutek napetosti. Pred spanjem nanesite mešanico Rescuer na rastoče in utrujene noge svojega otroka. Stekleničko mešanice shranite v kopalnici in jo nanesite na sklepe ali senca za pomirjajoč in sproščujoč občutek po napornem dnevu. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


21.50 28.67

OPIS


dōTERRA Rescuer™ mešanica za otroke

Nanesite Rescuer mešanico za pomiritev po napornem in aktivnem dnevu. Copaiba, sivka, zelena meta in Zanthoxyl so mojstrsko združeni s frakcioniranim kokosovim oljem in vam tako ublažijo težave, pomagajo pa vam tudi spodbujati večjo odpornost in so obenem dovolj nežni za občutljivo kožo. Mešanico Rescuer po telovadbi ali po dolgem dnevu fizične aktivnosti z valjčkom nanesite na noge, roke ali ramena, saj vas bo to pomirilo in ublažilo napetost.

Glavni učinki

  • Copaiba, sivka, zelena meta in Zanthoxyl so s frakcioniranim kokosovim oljem združeni v blagodejno mešanico
  • Mešanica Rescuer pomirja in blagodejno vpliva na kožo ter spodbuja občutek vitalnosti
  • Spodbuja občutek udobja in je hkrati nežna do občutljive kože
  • Združuje olja, ki pomagajo zmanjšati občutek napetosti

Uporaba

  • Nanesite jo na noge svojega otroka po aktivnem dnevu
  • Nanesite jo na senca in zatilje ter zmanjšajte občutek napetosti
  • Vtrite jo v ramena, vrat in hrbet za pomirjujoč občutek
  • Mešanico Rescuer imejte vedno pri sebi, saj je idealna za nanos po kolesarjenju s prijatelji, družinskem pohodu ali igranju košarke.

Navodila za uporabo

Topična uporaba: Nanesite na želeno področje. Mešanica je namenjena uporabi pod nadzorom odraslih oseb

Opozorila

Hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 3 let. Koža je morda na sestavine občutljiva. Če ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes, usti in občutljivimi predeli.

Seznam sestavin

Eterično olje copaibe, sivke, zelene mete in Zantoxyla na osnovi frakcioniranega kokosovega olja.