Doma ali na poti, doTERRA Tamer™ mešanico za prebavo morate imeti nujno pri roki! Tamer vsebuje edinstvene koristi eteričnih olj CPTG, recimo zeleno meto, japonsko poprovo meto in ingver, vse to v bazi frakcioniranega kokosovega olja dōTERRA. Skupaj ta olja pomagajo pri dobrem počutju po velikem obroku. Mešanica Tamer, ki je del dōTERRA Kids Collection paketa, je popolna tako za otroke kot tudi odrasle. Opis: Mešanica eteričnih olj Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


21.50 28.67

OPIS


Potujte z mešanico Tamer™

Na naslednje potovanje ne pozabite vzeti mešanice za prebavo Tamer! Pred potovanjem ali po potrebi tekom dneva si na trebuh nanesite mešanico Tamer. To lahko pomaga pri splošnem nelagodju v želodcu in pripomore k udobju vseh članov družine!

Glavni učinki

  • Pomirjevalna aroma pomaga pri udobju željenega predela takrat, ko to najbolj potrebujete
  • Zagotavlja sproščujočo masažo trebuha
  • Redčen je s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA, zaradi česar je mešanica popolna za otroke in vse z občutljivo kožo
  • Steklenička s kroglico omogoča preprost nanos na ciljne predele

Uporaba

  • Tamer hranite v torbici, aktovki, ali otroškem nahrbtniku, da ga imate vedno pri roki, ko potrebujete pomoč na poti
  • Med potovanjem jo imejte pri roki za podporo, ko jo potrebujete
  • Po velikem ali težkem obroku nanesite mešanico na trebuh ali na podplate
  • Vas muči nelagodje v želodcu? Privoščite si pomirjevalno masažo trebuha s Tamer

Navodila za uporabo

Topično: Nanesite na želeno področje. Mešanica je namenjena uporabi pod nadzorom odraslih oseb.

Opozorila

Hranite zunaj dosega otrok, mlajših od 3 let. Koža je morda na sestavine občutljiva. Če ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes, usti in občutljivimi predeli.

Seznam sestavin

Olje kokosa (Cocos nucifera), olje iz cvetov/listov/debla zelene mete (Mentha spicata), oje iz listov/stebelc kanadske mete (Mentha canadensis), olje korena ingverja (Zingiber officinale), olje sadeža črnega popra (Piper nigrum), olje semen peteršilja (Petroselinum crispum), limonen*

*naravno prisotne oljne spojine