Mešanica za osredotočenje dōTERRA Thinker™ je najboljša podpora, ko se počutite raztresene. Mešanico Thinker nanesite na sence, zapestja in na tilnik in pomagala vam bo pri pridobivanju občutka jasnosti v dani situaciji. Zeliščna in nekoliko sladka edinstvena aroma vdihne občutke jasnosti v času zmedenosti. Vključite mešanico Thinker v vsakodnevno učno rutino in ustvarite ugodno ter pozitivno okolje, ki bo spodbudilo ustvarjalnost in osredotočenost. (Mešanica eteričnih olj, rollon 10 ml) * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


22.50 30.00

OPIS


Thinker™ mešanica za otroke

Mešanica Thinker s poživljajočimi učinki klementine prispeva k boljši miselni energiji in hkrati izboljša koncentracijo. Nanesite mešanico Thinker na otrokova senca, zapestja in zatilje za boljši občutek jasnosti pri učenju. Mešanico Thinker imejte vedno v torbici ali v otrokovem nahrbtniku in jo nanesite ob popoldnevih.

Glavni učinki

  • Ustvarja ugodno in pozitivno okolje za spodbujanje učenja
  • Ena glavnih sestavin mešanice Thinker je limonen, ki je znan po tem, da ustvarja poživljajoče in pozitivno okolje
  • Vsebuje vetiver, poprovo meto, klementino in rožmarin, ki so v kombinaciji s frakcioniranim kokosovim oljem odlični za občutljivo kožo
  • Edinstvena zeliščna in rahlo sladka aroma poskrbi za občutek pozornosti

Uporaba

  • Za zbranost jo nanesite pred učenjem ali delom na zahtevnem projektu
  • Mešanica Thinker je idealna za v otrokov nahrbtnik, saj bo tako vedno na voljo
  • Nanesite jo na zapestja in roke za spodbuditev občutka jasnosti in čuječnosti
  • Nanesite jo v trenutkih, ko raven energije upade, recimo po kosilu ali pozno popoldan

Navodila za uporabo

Topično: Nanesite na želeno področje. Mešanica je namenjena uporabi pod nadzorom odraslih oseb.

Opozorila

Hranite zunaj dosega otrok, mlajših od treh let. Koža je morda na sestavine občutljiva. Če ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes, usti in občutljivimi predeli.

Seznam sestavin

Vetiver, poprova meta, klementina in rožmarin na osnovi frakcioniranega kokosovega olja.