Duglazija je iglasto drevo, ki raste na območju celotne Severne Amerike. To visoko zimzeleno iglasto drevo ima sladko in osvežujočo aromo z nežnim limoninim podtonom. Običajno se uporablja za čiščenje kože in spodbujanje pozitivnega razpoloženja. Eterično olje duglazije trajnostno pridobivamo iz mladih dreves na Novi Zelandiji, kjer njihova prekomerna razraščenost ogroža državni ekosistem. Podjetje doTERRA s sekanjem mladih dreves duglazije in pridobivanjem eteričnega olja pomaga zagotavljati, da se drevesa ne bi pretirano razrasla. Slovensko ime: Douglazija Latinsko ime: Pseudotsuga menziesii Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


28.50 38.00

OPIS


Glavni učinki

  • Lahka limonina aroma, razpršena z difuzorjem, je idealna za osvežitev kuhinje ali kopalnice
  • Olje ima izjemno zmožnost čiščenja, zato ga lahko uporabite kot naravno čistilo v gospodinjstvo
  • Velja za eno najbolj uporabnih eteričnih olj z nešteto načini uporabe in koristnimi učinki
  • Topična uporaba olja spodbuja pozitivno razpoloženje in vzdušje, kar vas bo poživilo
  • Olje duglazije, ki ga pridobivamo iz zimzelenih dreves na Novi Zelandiji, ima čistilne lastnosti

Poživitev z oljem duglazije

Aroma duglazije s kombinacijo citrusnih in lesnih not pomaga ustvariti poživljajoče in pozitivno okolje. Ko želite doma ali v pisarni ustvariti pozitivno okolje, razpršite nekaj kapljic eteričnega olja duglazije. Olje duglazije se zahvaljujoč svoji edinstveni kemični sestavi odlično meša z eteričnimi olji citrusov, lesa in začimb.

Uporaba

  • Dodajte 1 kapljico olja čistilnemu sredstvu za obraz, milu ali gelu za prhanje za dodaten učinek čiščenja in poživljajočo aromo
  • Zmešajte olje duglazije z 1–2 kapljicama olja zelenke za sproščujočo masažo po dolgem delovnem dnevu
  • Vtrite 1–2 kapljici olja v roke in globoko vdihnite za lažje dihanje in občutek prostih dihalnih poti
  • V difuzorju zmešajte olja duglazije, divje pomaranče, limone in bergamotke ter ustvarite mešanico, ki bo osvežila zrak, vas poživila in izboljšala osredotočenos
  • Kapnite 1–2 kapljici na krpo pred brisanjem pultov in miz

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.