Deodorant dōTERRA Douglas Fir & Greek Orange vsebuje eterična olja dōTERRA CPTG™ ameriške duglazije in grške pomaranče. Njuna sladka, osvežilna aroma spodbuja pozitivno, energično razpoloženje, s katerim se boste osredotočili na svoj dan! Ti eterični olji sta kombinirani tudi z magnezijem, ki pomaga aktivno ščititi pred vonjavami, in tapioko, ki pomaga vpijati vlago za ohranjanje dolgotrajne svežine. Količina: 75 g * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


13.50 18.00

OPIS


Glavni učinki

  • Vsebuje eterična olja CPTG™ ameriške duglazije in grške pomaranče, ki spodbujata pozitivno vzdušje in dvigata energijo skozi ves dan
  • Brez sode bikarbone, aluminija, parabenov, ftalatov in talka
  • Tapiokin škrob pomaga vpijati vlago pod pazduho in ves dan skrbi za občutek svežine in suhosti
  • Magnezij pomaga ščititi pred neprijetnimi vonjavami

Uporaba

  • Za kar najboljše rezultate nanesite izdelek vsak dan na čisto, suho kožo za optimalno absorpcijo
  • Odličen za moške in ženske, pri čemer ga lahko nanesete, kadar koli si zaželite osvežitve
  • Hranite ga v svoji športni torbi ali v pisarni za priročno uporabo
  • Razmislite tudi o uporabi zvečer pred spanjem, ko je vaše telo ohlajeno in brez znoja.

Navodila za uporabo

Nanesite na kožo pod pazduhami.

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in poškodovano kožo. Prenehajte uporabljati, če se pojavijo izpuščaji ali draženje. Vsaj 12 ur po nanosu se izogibajte sončnim in UV-žarkom. Hranite pri sobni temperaturi.

Celoten seznam sestavin

Tapiokin škrob, kaprilni/kaprinski triglicerid, stearilni alkohol, magnezijev hidroksid, maslo rastline Butyrosperum parkii (karitejevo maslo), olje kokosa (Cocos nucifera), olje semen sončnice (Helianthus annuus), olje semen jojobe (Simmondsia chinensis), estri jojobe, poligliceril-3 čebelji vosek, hidrogenirano ricinovo olje, trietil citrat, olje iz pomarančne lupinice (Citrus aurantium dulcis), olje listov/vej ameriške duglazije (Pseudotsuga menziesii), tokoferol, limonen, Citronellol.