Olje kadilne bosvelije je s svojo bogato aromo eno najbolj cenjenih in najdragocenejših olj, zato ga pogosto imenujejo »kralj« eteričnih olj. Že stari Egipčani so pred več stoletji uporabljali smolo kadilne bosvelije za različne namene, od parfumov do balzamov za kožo. Njegovi blažilni in lepotni učinki lahko kožo pomladijo, če ga nanašate topično, pa lahko tudi pripomorejo k manj vidnim nepravilnostim na koži. Slovensko ime: Kadilna bosvelija Latinsko ime: Boswellia Carterii, frereana, sacra in papyrifera Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


93.50 124.67

OPIS


Glavni učinki

  • Blaži kožo in zmanjšuje videz kožnih nepravilnosti
  • Spodbuja občutke miru, sproščenosti in zadovoljstva
  • Pomaga pri vlaženju in obnavljanju kože.
  • Pomirjujoč učinek in aroma kadilne bosvelije bosta spodbudila razpoloženje.

Uporaba

  • Olje kadilne bosvelije vtrite v roke po dolgem dnevu na vrtu, kar bo ogrevalo in pomirilo vaše roke
  • Vlažilni kremi dodajte dve kapljici olja, kar bo pomagalo k manj vidnim madežem in pospešilo obnavljanje kože.
  • Vtrite v kožo, če želite spodbuditi občutek sproščenosti in uravnoteženega razpoloženja.

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Uživanje: Raztopite eno kapljico v 125 ml tekočine.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.