Ime »grenivka« se uporablja za plodove, ki rastejo v podobni obliki kot grozdje. Grenivka je okrogel, rumeno-oranžen sadež zimzelenega citrusnega drevesa, splošno poznana po svojem grenkem in ostrem okusu. Eterično olje grenivke izvira iz sadeževe lupine in slovi po svojih mnogih načinih uporabe in koristnih učinkih. Olje grenivke je poleg osvežilne arome in močnega okusa znano tudi po svojih čistilnih lastnostih. Slovensko ime: Grenivka Latinsko ime: Citrus X paradisi Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


22.75 30.33

OPIS


Glavni učinki

  • S svojimi močnimi citrusnimi lastnostmi hrani in pijači daje dišeč ter izjemno poživljajoč okus
  • Osvežujoča citrusna aroma prebuja čute
  • Nekoč je grenivka veljala za »prepovedano sadje« in eno od »sedmih čudes Barbadosa«
  • Znana je po tem, da pomaga pri čiščenju in negi
  • Olje, ki je priljubljeno zaradi kislega in ostrega okusa, v kombinaciji z drugimi eteričnimi olji citrusov poudarja njihove lastnosti

Živahno jutro

Saden in živahen okus olja grenivke je odličen dodatek k različnim jedem in pijačam. Če želite poživiti svoje jutro s koristnimi učinki grenivke na telo, dodajte eno do dve kapljici olja grenivke svojemu najljubšemu smutiju ali acai skledi. Živahen okus grenivke vas bo pripravil na dan, ki vas čaka.

Uporaba

  • Eterično olje grenivke bo vsako pijačo in jed obogatilo s sadnim in živahnim okusom
  • Primešajte frakcioniranemu kokosovem olju in vmasirajte v kožo za blagodejno izkušnjo
  • Če želite obogatiti okus svojega najljubšega smutija, mu dodajte kapljico eteričnega olja grenivke
  • Razpršite ga v difuzorju za naravno krepčilo in občutek zbranosti
  • Vključite ga v večerno nego obraza svojih najstnikov za zmanjšanje videza kožnih pomanjkljivosti

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Uživanje: Raztopite eno kapljico v 125 ml tekočine. 

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli. Po nanosu izdelka se vsaj 12 ur izogibajte sončni svetlobi in UV-žarkom.