Olje smilja s sladkim vonjem po medu obnavlja kožo in vzpostavlja njeno ravnovesje. Smilj, ki ga zaradi pomlajevalnih koristi za kožo imenujejo tudi večni cvet ali nesmrtnica, se pogosto uporablja v izdelkih proti staranju. V naravnem zdravilstvu ga uporabljajo že od Stare Grčije, olje pa je zelo cenjeno in priljubljeno zaradi številnih zdravstvenih koristi. Zmanjšuje videz kožnih nepravilnosti in spodbuja videz sijoče ter mladostne kože. Slovensko ime: Smilj Latinsko ime: Helichrysum italicum Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


97.50 130.00

OPIS


Glavni učinki

  • Olje z obnavljajočimi lastnostmi spodbuja čist in zdrav videz kože
  • Namenjeno je izboljšanju splošnega videza in občutka kože, saj zmanjšuje pojav kožnih nepravilnosti
  • Uporablja se za pomlajevanje kože in je ključna sestavina številnih izdelkov proti staranju kože
  • Oddaja močan sladek vonj po medu, ki ob nanosu na kožo ustvarja pomirjujoč občutek

Obogatite svojo dnevno rutino

Olje smilja je eno najbolj priljubljenih olj za kožo. Pogosto ga dodajajo izdelkom proti staranju kože. Prav tako je olje bogato z močnimi lastnostmi za podpiranje zdravja, ki ob topični uporabi pozitivno vplivajo na zdravje kože. Dodajte ga toniku ali vlažilni kremi in občutite njegove izjemno koristne pozitivne učinke.

Uporaba

  • Nanesite ga na kožo in zmanjšajte pojav madežev in kožnih nepravilnosti, ki se sčasoma pojavijo naravno
  • Nanesite ga na obraz kot podlago pred nanosom izdelkov za nego in spodbudite sijoč ter mladosten videz kože
  • Zmešajte ga s frakcioniranim kokosovim oljem in nanesite na kožo za hladilen učinek po dnevu na soncu
  • Vtrite v senca in na zatilje za pomirjujoč občutek in prijetno aromo

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.