Občutite priljubljeno dišavo in neskončne koristi jasminovega olja v mešanici v priročni steklenički s kroglico. Jasmin Touch lahko nanesete na pulzne točke za pomirjajočo, vendar evforično aromo, ki dvigne razpoloženje in spodbuja pozitiven pogled na svet. Zaradi svojih priznanih koristi za kožo lahko olje Jasmin Touch pomaga zmanjšati videz pomanjkljivosti na koži in spodbuja zdravo, sijočo polt. »Kralj cvetlic« jasmin je znan po svoji dišeči aromi, zaradi česar je Jasmin Touch idealen za uporabo kot osebna dnevna dišava. Slovensko ime: Jasmin Latinsko ime: Jasminum grandiflorum Količina: 10 ml rollon * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


56.00 74.67

OPIS


Glavni učinki

  • S svojo močno evforično aromo spodbuja pozitivno naravnanost in pomaga dvigniti razpoloženje
  • Pomaga zmanjšati videz kožnih nepravilnosti, ki se sčasoma pojavijo naravno
  • V kombinaciji s frakcioniranim kokosovim oljem poskrbi za sijaj in zdrav videz kože
  • Jasmin je znan po številnih blagodejnih učinkih na kožo, mešanica Jasmine Touch v priročni steklenički s kroglico pa vam omogoča preprosto uporabo

Osnovna oprema v športni torbi

Se odpravljate na telovadbo? To je obvezna mešanica za v športno torbo! Pred vadbo nanesite mešanico Jasmine Touch na senca, da ostanete pozitivni, ali pa jo uporabite po končani vadbi, da s svojo naravno aromo dvigne vaše razpoloženje.

Uporaba

  • Uporabite jo topično za zmanjšanje videza kožnih nepravilnosti
  • Uporabite jo po jutranji prhi za lažji začetek dneva in veselo ter pozitivno razpoloženje
  • Uporabite jo za pomirjujočo in sproščujočo masažo po dolgem delovnem dnevu ali naporni vadbi
  • Nanesite jo na vrat in zapestja kot edinstveno osebno dišavo, ki je primerna tako čez dan kot zvečer
  • Za zdrav videz kože jo vključite v svojo rutino za nego kože

Navodila za uporabo

Topično: Nanesite eno do dve kapljici na želeno mesto. Razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA, da zmanjšate morebitno občutljivost kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.