Eterično olje brinovih jagod, ki ga pridobivamo iz iglavca brina, ima bogato zgodovino tradicionalnih načinov uporabe in koristnih učinkov. Njegova lesna, začimbna in sveža aroma ima pomirjujoč učinek, ki prizemlji. Olje brinovih jagod se odlično poda k francoskim omakam in sladicam ter presenetljivo obogati raznovrstne obroke. Prav tako deluje kot naravni tonik za kožo in zmanjšuje videz kožnih nepravilnosti. Slovensko ime: Brinove jagode Latinsko ime: Juniperus communis Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


27.25 36.33

OPIS


Glavni učinki

  • Izvrsten dodatek k različnim jedem, predvsem francoskim
  • Njegova lesna začimbna in sveža aroma ima pomirjujoč učinek, ki prizemlji
  • Zmanjša videz kožnih nepravilnosti
  • Eterično olje brinovih jagod je znano po tem, da deluje kot naravni tonik za kožo

Kuhanje z oljem brinovih jagod

Z dodatkom olja brinovih jagod spremenite povprečen obrok v izvrstnega. Olje brinovih jagod se odlično poda k francoskim omakam in sladicam ter presenetljivo obogati raznovrstne obroke. Za najboljše rezultate ga dodajte po metodi zobotrebca - konico čistega zobotrebca namočite v stekleničko z eteričnim oljem in z zobotrebcem premešajte sestavine. Ko jed premešate, jo poskusite in preverite, če je treba dodati še kakšno kapljico.

Uporaba

  • Eno do dve kapljici dodajte vodi, čaju ali napitkom iz citrusov
  • Shranite olje brinovih jagod v kuhinji. Odlično se poda k francoskim omakam in sladicam ter presenetljivo obogati raznovrstne obroke
  • Olje brinovih jagod zmešajte z oljem bergamotke, s katerim se čudovito ujameta in ustvarita pomirjujoč in poživljajoč učinek
  • Nanesite kapljico olja na kožo in spodbudite čist ter zdrav videz

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Uživanje: Raztopite eno kapljico v 125 ml tekočine.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.