Olje sivke je s svojo prepoznavno aromo in številnimi možnostmi uporabe postalo eno najbolj priljubljenih eteričnih olj. Stari Rimljani in Egipčani so olje sivke uporabljali za pripravo kopeli. Že tedaj so namreč odkrili, da ima nešteto blagodejnih učinkov. Zelo pogosto se uporablja v kozmetiki in parfumih, saj zmanjšuje pojav kožnih nepravilnosti in pomirja razdraženo kožo. Hkrati pa njene pomirjujoče lastnosti sproščujoče delujejo na telo in izboljšujejo razpoloženje. Zaradi vsestranskih koristnih učinkov ga je dobro imeti pri roki, kamor koli greste. Slovensko ime: Sivka Latinsko ime: Lavandula angustifolia Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


34.50 46.00

OPIS


Glavni učinki

  • Poleg prepoznavne arome in edinstvenih možnosti uporabe pa je olje sivke izredno priljubljeno tudi za spodbujanje občutkov umirjenosti in sproščenosti
  • Ima izredno moč, ki pomirja in blaži občasno razdraženost kože
  • Olje sivke so cenila in uporabljala že stara ljudstva, njegova priljubljenost v kozmetiki pa zahvaljujoč aromatičnim učinkom raste še danes
  • Neverjetno pomirjujoče lastnosti olja sivke izboljšujejo razpoloženje in spodbujajo mirno vzdušje

Zabava na soncu

Vsi radi uživamo na soncu z družino in prijatelji. Prevelika izpostavljenost soncu pa lahko draži kožo. Zahvaljujoč olju sivke s pomirjujočimi lastnostmi pa lahko občasno razdraženost kože zlahka pomirimo. Ko boste naslednjič nekoliko predolgo na soncu, posezite po eteričnem olju sivke. 

Uporaba

  • Pred spanjem ga razpršite in ustvarite mirno vzdušje
  • Pred spanjem nanesite nekaj kapljic na stopala in spodbudite občutek umirjenosti in sproščenosti
  • Nanesite na kožo in pomirite občasno razdraženost
  • Dodajte ga v kad in vaše skrbi bodo odplavale stran, ali pa ga nanesite na senca in zatilje
  • Pred spanjem dajte nekaj kapljic na vzglavnike, posteljnino in stopala ter se sprostite

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Nanesite eno do dve kapljici na želeno mesto. Razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA, da zmanjšate morebitno občutljivost kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.