Eterično olje limone je najbolje prodajano eterično olje doTERRA, saj ima številne koristne učinke in se lahko uporablja na mnogo različnih načinov. Če ga dodate v vodo, vam bo eterično olje limone ves dan zagotavljalo osvežujoč in zdrav pospešek. Limono pogosto dodajamo v hrano, saj tako poživimo okus sladic in glavnih jedi. Limonina aroma je poživljajoča in energična, zato spodbuja občutke lahkotnosti, veselja in radosti. Slovensko ime: Limona Latinsko ime: Citrus limon Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


16.50 22.00

OPIS


Glavni učinki

  • Poživljajoče in energične lastnosti, ki s svojo poživljajočo aromo spodbujajo pozitivno razpoloženje
  • Lahko ga dodate vodi in številnim slanim jedem ter sladicam za osvežujoč okus
  • Razpoznavna dišava olja, razpršena v difuzorju, je idealna za čiščenje kuhinj in kopalnic
  • Eterično olje limone je učinkovit dodatek za osvežitev in prijeten vonj površin
  • Hladno stiskano olje iz limoninih lupin ohranja nežnost olja in njegove uporabne ter močne lastnosti

Peka z eteričnim oljem limone

Ste ljubitelj sladic z okusom po limonah? Svojim najljubšim sladicam lahko z nekaj eteričnega olja limone dodate prijeten sladko-kisel okus. Z ustrezno količino eteričnega olja limone boste sladicam dodali rahlo sladek okus brez predelanega sladkorja ali drugih nadomestnih sladil. Vaše najljubše sladice z limono čakajo, da jih obogatite – še danes uporabite eterično olje limone pri peki.

Uporaba

  • Olje razpršite v difuzorju in ustvarite poživljajoče okolje s svežim vonjem limone
  • Limonino olje dodajte vodi za osvežilen okus ali kot nadomestek gaziranim in sladkim pijačam
  • Olje limone dodajte k svojim najljubšim receptom za dobrote in sladice in jih dopolnite s sladkim, kiselkastim pridihom
  • Dodajte v pršilnik z raztopino za čiščenje in poskrbite za poživljajoč vonj pri čiščenju miz, pultov in drugih površin
  • Eno do dve kapljici olja limone dodajte v svojo milnico in si dobro očistite roke

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Uživanje: Raztopite eno kapljico v 125 ml tekočine.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.