Limonin evkaliptus, ki izhaja iz Avstralije, se pridobiva iz modrega kavčukovca z vonjem limone, visokega drevesa z gladkim lubjem. Z veliko koristi topičnega nanašanja, limonin evkalipt zagotavlja močno podporo koži. Limonin evkalipt je znan po svoji osvežilni aromi, ki pomaga pri ustvarjanju poživljajočega vzdušja. Hranite pri roki za trenutke, ko potrebujete dvig razpoloženja. Slovensko ime: Limonin evkaliptus Latinsko ime: Eucalyptus citriodora Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


18.50 24.67

OPIS


Glavni učinki

  • Podpira in čisti kožo
  • Razvedrilna in osvežilna aroma
  • Veliko topičnih koristi
  • Popoln dodatek k sproščujoči masaži

Nega kože in limonin evkalipt

Ne glede na vašo rutino za nego obraza lahko vanjo hitro in preprosto vključite olje limoninega evkalipta, ki vaši koži zagotovi številne koristne učinke. Med nego obraza dodajte eno do dve kapljici olja svojemu čistilu za obraz in spodbudite čist in zdrav videz kože.

Uporaba

  • Meglica z živahnim in svežim vonjem ustvarja pozitivno vzdušje
  • Med vsakodnevno nego kože svojemu najljubšemu izdelku doTERRA za čiščenje kože dodajte kapljico ali dve limoninega evkalipta
  • Eno ali dve kapljici nanesite na notranjo stran dlani in dlani podrgnite skupaj, da si poživite in razvedrite dan
  • Za sproščujočo, poživljajočo masažo zmešajte tri do štiri kapljice olja s frakcioniranim kokosovim oljem dōTERRA

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Nanesite eno do dve kapljici na želeno mesto. Razredčite z nosilnim oljem in tako zagotovite kar najmanj občutljivostne reakcije kože.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.