Različne vrste magnolije uspevajo v Južni Aziji, na območju ob Tihem oceanu, in v Severni Ameriki, kar pomeni, da se je rastlina kar precej razširila. Cvetove magnolije uporabljajo v tradicionalnih kitajskih zdravstvenih praksah, saj v telesu pomagajo ustvariti občutek ravnovesja. Eterično olje magnolije s sadno in cvetlično aromo spodbuja občutek pomirjenosti. Mešanica Magnolija Touch s frakcioniranim kokosovim oljem vlaži kožo in nanjo deluje pomirjujoče. Vključite ga v svojo vsakodnevno rutino, da bo vaša koža čista in hidrirana. Slovensko ime: Magnolija in frakcionirano kokosovo olje Latinsko ime: Michelia alba Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


35.75 47.67

OPIS


Glavni učinki

  • Spodbuja videz čiste in zdrave kože, uporabljate pa jo lahko vsak dan za nego kože.
  • Eterično olje magnolije je po kemični sestavi podobno oljema dišeče kanange (Ylang Ylang) in sivke.
  • Ob topični uporabi olje magnolije kožo blaži in vlaži.
  • Olje magnolije ima čudovito naravno dišavo, ki spodbuja pomirjevalne in sproščujoče občutke.

Dnevna nega kože

Ko vaša koža potrebuje malo nege, nanjo nanesite mešanico Magnolija Touch. Na kožo učinkuje čistilno in vlažilno. Priročna steklenička s kroglico omogoča preprost nanos mešanice, ki bo pomirila razdraženo ali suho kožo ter jo osvežila. Vključite jo v svojo vsakodnevno rutino, da bo vaša koža čista in navlažena!

Uporaba

  • Magnolia Touch lahko tako uporabljate vsakodnevno. Naj postane vaš nov osebni značilni vonj
  • Ko se čez dan počutite napeti, nanesite mešanico Magnolija Touch na zapestja ali mesta, kjer je zaznaven srčni utrip, ter uživajte v njeni pomirjujoči in sproščujoči aromi
  • Topično ga lahko kombinirate z bergamotko ali dišečo kanango (ylang ylang) in tako poskrbite za zdrav videz kože
  • Z valjčkom ga nanesite na stopala in vzpodbudite občutke umirjenosti in sprostitve

Navodila za uporabo

Topično: Samo za topično uporabo. Nanesite na kožo za odišavljenje, nego ali masažo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.