Eterično olje melise, eno najredkejših in najdražjih olj, ima nešteto koristnih učinkov in je vsestransko uporabno. Olje melise ima pozitiven vpliv na razpoloženje, zato se topično že dolgo uporablja za pomoč pri umirjanju občutkov napetosti in vznemirjenosti. Svež in sladek citrusni vonj olja melise, znane tudi kot limonasta meta, že od nekdaj privablja čebele. Tako je rastlina dobila ime »melisa«, ki v grščini pomeni »čebela«. Slovensko ime: Melisa Latinsko ime: Melissa officinalis Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


137.50 183.33

OPIS


Glavni učinki

  • Eterično olje melise pri topični in aromatični uporabi spodbuja občutek sproščenosti
  • Ima izjemno svežo in sladko citrusno aromo, ki poživlja, izboljšuje razpoloženje in spodbuja splošno dobro počutje
  • Olje melise je znano po pomirjujočih lastnostih in zmanjševanju napetosti
  • Sladek in svež citrusni vonj

Pomladite kožo

Eterično olje melise nanesite na kožo in jo poživite. Dodajte ga vlažilni kremi ali pršilki z vodo ter popršite po obrazu. Z dodatkom eteričnega olja boste poživili kožo in osvežili misli.

Uporaba

  • Dodajte vlažilni kremi ali razpršilki z vodo in uporabite na obrazu, da poživite kožo in osvežite um
  • Vtrite na čelo, rame ali prsi in spodbudite občutje pomirjenosti in čustvenega blagostanja
  • Po dolgem dnevu umirite svoje misli in telo ter se sprostite z masažo z eteričnim oljem melise
  • Pred spanjem nanesite na stopala in spodbudite mirno vzdušje

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.