Granule On Guard™ Beadlets so priročen in preprost način za vnos vseh blagodejnih učinkov mešanice eteričnih olj On Guard™ . Granule On Guard™ zagotavljajo aromatičen odmerek zaščitene mešanice eteričnih olj divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina podjetja doTERRA, ki jih najdete v rastlinskih granulah, ki se raztopijo v ustih. GLAVNI UČINKI • Aromatičen odmerek eteričnih olj divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina. • Omogoča preprost način zaužitja granul On Guard. • Priročne granule so idealne za potovanja in življenje na poti. Količina: 125 granul * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


18.25 24.33

OPIS


UPORABA 

• Uživajte jih v zimskem času, med potovanjem ali ko ste obkroženi z večjo skupino ljudi. 

• Raztopite eno do dve granuli po jedi. 

• Hranite te priročne granule v svoji torbici ali potovalni torbi za dodatno podporo na poti. 


SESTAVINE

Trigliceridi srednje verige (kokosovo olje, palmovo olje), eterično olje iz lupin divje pomaranče (Citrus sinensis), eterično olje popkov klinčkov (Eugenia caryophyllata), sredstva za zgoščevanje (agar, guar gumi, glicerin),  eterično olje iz listov cimeta (Cinnamomum zeylanicum), okusi: etericno olje iz cimetovega lubja (Cinnamomum Zeylanicum), eterično olje iz evkaliptovih listov (Eucalyptus globulus), eterično olje iz listov/stebelc rožmarina (Rosmarinus offcinalis), sredstva za zgoščevanje (natrijev alginat, karagenan, kalijev klorid), sladilo (ksilitol). 


NAVODILA ZA UPORABO 

Zaužijete lahko do 5 granul dnevno. 


OPOZORILA 

Hranite zunaj dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnovešeno prehrano in zdrav način življenja. Nosečnice ali doječe matere in osebe z znanimi zdravstvenimi težavami se morajo pred uporabo posvetovati z zdravnikom. Hranite v tesno zaprti embalaži na hladnem mestu.