Pršilo On Guard® Purifying Mist za čiščenje rok s svojo izredno fino meglico, ki se hitro suši, in s svojim čistilnim učinkom očisti roke. Vlažilna formula z naravnim izvlečkom jabolka ne bo izsušila kože in roke bodo ostale mehke in gladke. Mešanica On Guard z eteričnimi olji CPTG™ divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkaliptusa in rožmarina zagotavlja poživljajočo začimbno aromo s citrusno noto. Naravno pridobljena učinkovina, etanol s certifikatom USP, pomaga očistiti roke, saj okrepi čistilni učinek meglice. Priročno pršilo je odlično za potovanja, šolo, delo in družine, ki so stalno na poti. KLJUČNE SESTAVINE IN KORISTI • Nudi učinkovito čiščenje s fino meglico, ki se hitro suši. • Mešanica eteričnih olj On Guard ponuja poživljajočo začimbno aromo s citrusno noto. • Ker je zasnovana z izvlečkom jabolka za vlaženje kože je koža po uporabi mehka in gladka. • Priročna steklenička je popoln sopotnik, ko ste na poti ali potovanju! Količina: 27 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


9.50 12.67

OPIS


UPORABA 

• Stekleničko čistilnega pršila za čiščenje rok On Guard imejte vedno v svoji torbici ali športni torbi, da ga lahko uporabite na poti. 

• Uporabite ga pred obroki in na javnih prevoznih sredstvih, kadar potrebujete priročno sredstvo za čiščenje svojih rok. 

• Uporabljajte z drugimi izdelki iz linije izdelkov za osebno nego On Guard. 


SESTAVINE 

Alkohol, voda (Aqua), izvleček jabolka (Pyrus malus), glicerin, olje iz evkaliptovih listov (Eucalyptus globulus),  olje iz pomarančne lupinice (Citrus aurantium dulcis),  olje iz popkov klinčevca (Eugenia caryophyllus), olje iz  listov cimeta (Cinnamomum zeylanicum), olje iz cimetove skorje (Cinnamomum zeylanicum), olje iz listov rožmarina (Rosmarinus officinalis), benzil benzoat, evgenol, linalool, limonen.


NAVODILA ZA UPORABO 

Enkrat do dvakrat napršite neposredno na dlani; podrgnite dlani, dokler se ne posušijo. 


OPOZORILA 

Vnetljivo. Izogibajte se plamenom, iskricam in temperaturam nad 40 °C. Samo za zunanjo uporabo. Pri uporabi tega izdelka se izogibajte stiku z očmi. Prenehajte z uporabo in se v primeru draženja in rdečice posvetujte z zdravnikom. Hranite zunaj dosega otrok. Oglejte si etiketo za dodatna opozorila.