Zobna pasta dōTERRA On Guard™ z učinkom beljenja a brez fluorida združuje zaščitne učinke mešanice eteričnih olj dōTERRA On Guard in drugih sestavin, ki skrbijo za zdravje vaših zob ter osvetlijo vaš nasmeh. Eterična olja divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina skupaj skrbijo za čiste zobe in svež dah. Ta olja, skupaj z eteričnima oljema poprove mete in zelenke, dajejo zobni pasti dōTERRA On Guard z učinkom beljenja edinstven okus cimeta in mete, ki ohranja svež dah in čistočo, kot bi si zobe pravkar očistili z zobno ščetko, skozi ves dan! Na voljo kot posamičen izdelek ali v pakiranju 3 izdelkov. KLJUČNE SESTAVINE IN KORISTI • Zaščitena mešanica dōTERRA On Guard z eteričnimi olji divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkalipta in rožmarina očisti in osveži zadah. • Eterično olje poprove mete v kombinaciji z zaščiteno mešanico eteričnih olj dōTERRA On Guard ohranja vaš zadah svež, z vonjem po cimetu in meti. • Sladilo iz ksilitola je prijetnega okusa. Količina: 10 x 2 g vzorčki zobne paste * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


5.50 7.33

OPIS


UPORABA 

• Uporabljajte zjutraj in zvečer kot del redne zdrave higiene. 

• Naveličani premočnih zobnih past? Očistite zobe z zobno pasto dōTERRA On Guard z učinkom beljenja,  ki nudi prefinjen okus in zagotavlja izjemne rezultate. 

• Za dodatno podporo uporabite ustno vodico On Guard. 

• Za dodatne blagodejne učinke izdelek uporabljajte skupaj z ostalimi izdelki za osebno nego iz linije On Guard. 


SESTAVINE

Glicerin, voda (Aqua), hidrirana silika, kalcijev karbonat, ksilitol, hidroksiapatit, celulozni gumi, olje poprove mete (Mentha piperita), ksantan gumi, izvleček listov stevije (Stevia rebaudiana), natrijev lauroil sarkozin, olje iz pomarančne lupinice (Citrus aurantium dulcis), olje iz cimetove skorje (Cinnamomum zeylanicum), olje iz popkov klinčevca (Eugenia caryophyllus), olje iz cimetovih listov (Cinnamomum zeylanicum), olje iz listov zelenke (Gaultheria procumbens), olje iz evkaliptovih listov (Eucalyptus Globulus), olje mire (Commiphora myrrha), olje iz listov/stebelc rožmarina (Rosmarinus ocinalis), natrijev klorid, natrijev glikolat, cinamal, evgenol, limonen, linalol.

 

NAVODILA ZA UPORABO

Po nitkanju zob nanesite za grah zobne paste na vlažno zobno ščetko. S krtačko si nežno in temeljito umijte zobe, najbolje po vsakem obroku in zjutraj ter zvečer, ali po navodilih zdravnika oziroma zobozdravnika. Za še boljše rezultate po ščetkanju uporabite ustno vodico iz ene kapljice mešanice dōTERRA On Guard in 236 ml vode. Spirajte usta eno minuto in nato splaknite.


OPOZORILA

Upoštevajte navodila za uporabo. Hranite zunaj dosega otrok.