Ta najlonska zobna nitka z dvakratnim nanosom mešanice eteričnih olj On Guard s certifikatom CPTG™ pomaga odpraviti zobne obloge, kar dokazano zmanjšuje zobno gnilobo. Pri nitkanju zob boste dosegli najboljše rezultate s čvrstimi, vendar nežnimi gibi. Nitko uporabljajte vsak dan kot del svoje ustne higiene. GLAVNI UČINKI • Dvakratni nanos mešanice eteričnih olj On Guard • Pomaga odstraniti zobne obloge in delce hrane z zob in dlesni • Ustna votlina je po uporabi sveža in čista Količina: 50 m * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


5.75 7.67

OPIS


UPORABA

  • Shranjujte v torbici ali nahrbtniku za priročno uporabo, kamor koli vas ponese dan
  • Za doseganje najboljših rezultatov uporabite v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije On Guard
  • Uporabljajte dnevno v skladu z navodili, da izboljšate svojo dnevno ustno higieno


CELOTEN SEZNAM SESTAVIN

Najlon, mikrokristalni vosek, olje iz pomarančne lupinice (Citrus aurantium dulcis), olje iz popkov klinčevca (Eugenia caryophyllus), olje listov cimeta (Cinnamomum zeylanicum), olje cimetove skorje (Cinnamomum zeylanicum), olje iz evkaliptovih listov (Eucalyptus globulus), olje listov rožmarina (Rosmarinus officinalis).


NAVODILA ZA UPORABO

Odrežite 30–45 cm nitke in jo ovijte okoli sredincev. Nitko med zobmi nežno pomikajte z gibi naprej in nazaj ter se pomaknite navzdol do roba dlesni, da odstranite zobne obloge in ostanke hrane. Uporabite po ščetkanju zob z zobno pasto On Guard z učinkom beljenja.


OPOZORILA

Upoštevajte navodila za uporabo. Hranite zunaj dosega otrok.