Eterično olje, ki je zdaj na voljo tudi v mešanici Touch, je eno najmočnejših eteričnih olj. Karvakrol in timol sta glavni kemični sestavini eteričnega olja origana in imata čistilne lastnosti. Mešanica Origano Touch, v kateri je olje origana razredčeno s frakcioniranim kokosovim oljem, je idealna za občutljivo kožo. Mešanica doTERRA Origano Touch ponuja čistilne učinke eteričnega olja origana v nežni formuli in priročni steklenički s kroglico. Slovensko ime: Origano in frakcionirano kokosovo olje Latinsko ime: Origanum vulgare Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


23.00 30.67

OPIS


Glavni učinki

  • Vsestranska steklenička s kroglico omogoča priročno uporabo eteričnega olja origana
  • Ima čistilne lastnosti, uporabite pa jo lahko pri sproščujoči masaži po dolgem delovnem dnevu ali po naporni vadbi
  • Vsakodnevna uporaba izdelkov HD Clear bo zmanjšala videz kožnih nepravilnosti
  • Ponuja čistilne učinke eteričnega olja origana v nežni formuli

Skupaj je bolje

Katero olje je odlično za kombiniranje z mešanico Origano Touch? Poprova meta! Olje origana in olje poprove mete delujeta skupaj in tako ustvarjata združeni učinek, ki je močnejši od lastnosti posameznega olja – temu pravimo sinergija. Ko uporabljate mešanico Origano Touch, jo uporabite skupaj z oljem poprove mete za še boljši rezultat.

Uporaba

  • Vtrite v podplate in občutite koristne učinke eteričnega olja origana
  • Mešanico Origano Touch nanesite na kožne nepravilnosti
  • Po potrebi jo uporabite za čiščenje kože in nohtov, tako da majhno količino mešanice nanesete na nohtno posteljico in nežno vtrete
  • Majhno količino mešanice nanesite na roke in jih z drgnjenjem očistite
  • Uporabite jo z oljem poprove mete za še boljši rezultat

Navodila za uporabo

Topično: Pred začetkom zunanjih aktivnosti sprej nanesite na želeno območje. Po potrebi ga vsakih nekaj ur ponovno nanesite.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.