Pačuli zlahka prepoznamo po njegovi bogati mošusno sladki dišavi, zaradi katere se redno uporablja za parfume in dišeče izdelke, kot so detergenti za perilo in osvežilci zraka. Eterično olje pačulija ugodno vpliva na kožo na številne načine. Spodbuja gladko in sijočo polt ter se pogosto uporablja topično za zmanjšanje videza madežev ali manjših kožnih nepravilnosti. Vonj pačulija prav tako pomirja čustva. Slovensko ime: Pačuli Latinsko ime: Pogostemon cablin Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


39.25 52.33

OPIS


Glavni učinki

  • Lahko ga uporabljate redno za izboljšanje celotnega videza kože in zmanjšanje kožnih nepravilnosti ter madežev
  • Olje pačulija spodbuja prizemljitev in uravnoveša čustva
  • Ob nanosu na kožo spodbuja gladko in sijočo polt
  • Edinstvena zeliščna aroma

Obogatite svojo rutino

Olje pačulija je odlično za nego kože in ga lahko redno uporabljate za izboljšanje njenega videza. Nekaj kapljic olja pačulija dodajte v vsakodnevno vlažilno kremo ali nanesite eno do dve kapljici neposredno na kožo ter občutite njegove izjemne učinke. Prav tako bo spodbudilo sijočo polt in vam pomagalo izboljšati občutljive dele kože.

Uporaba

  • Dodajte dnevni vlažilni kremi in zmanjšajte pojav kožnih pomanjkljivosti
  • Zmešate z ostalimi eteričnimi olji in ustvarite parfum ali kolonjsko dišečega, sladkega vonja
  • Pomešajte z enakim delom olja poprove mete in vtrite v čelo, senca ali teme po napornem delovnem dnevu
  • Zmešajte ga z oljem vetiverja in nanesite na podplate za umiritev čustev

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Nanesite eno do dve kapljici na želeno mesto. Razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA, da zmanjšate morebitno občutljivost kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.