PB Assist™ Jr. je probiotično prehransko dopolnilo v prahu, oblikovano posebej za otroke ali odrasle, ki imajo težave s požiranjem tablet. Vsebuje 5 milijard živih celic, edinstvene mešanice 6 različnih sevov probiotikov, ki so posebej izbrani zaradi pozitivnih učinkov pri otrocih. Vsujte 1 vrečko neposredno v usta, za zabaven in okusen način zaužitja probiotikov.* • Pomaga uravnotežiti floro želodca • Podpira prebavni trakt • Vpliva na boljo absorpcijo hranil iz hrane in pijač Pakiranje: 30 vrečk s probiotičnim praškom *Prehranska dopolnila ne služijo kot nadomestek za uravnoteženo in raznoliko prehrano. * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


31.00 41.33

OPIS


Moje mnenje je, da je okus božanski, ker so sladki, sadni in otroci jih imajo full radi. Še jaz jih kradem kar naprej . Druga najboljša stvar je, da so sladkani z naravnimi sladili z xylitolom, ki je znan po tem, da je prijazen do zob.

ZAKAJ SO PROBIOTIKI POMEMBNI?

V našem prebavnem sistemu igrajo pomembno vlogo in so znani po tem, da so “dobra bakterija”. Pomagajo nam pri prebavi hrane in pomagajo telesu, da vsrka vitamine, minerale in druge hranljive snovi. Pomagajo tudi pri izločanju toksinov iz našega telesa.

Da bi lahko dobili te pomembne prednosti, morajo probiotiki preživeti pot skozi želodec in varno doseči črevesje. PB Assist Jr. uporablja probiotične seve, ki so mikrokapsulirani z naravnimi glicerinom maščobnih kislin ki je narejen posebej za to da varno potujejo skozi želodec. Le tako lahko probiotiki dosežejo črevesje, kjer lahko delujejo in ščitijo naše telo.

ZAKAJ PROBIOTIKI PB ASSIST JUNIOR?

  • 70-80% našega imunskega Sistema je v našem črevesju.
  • PB Assist Jr. vsebuje 6 in ne samo 1 zdrave bakterije. Teh 6 sevov zdravih bakterij je bilo podrobno raziskanih v povezavi z otroci, lahko pa jih jemljejo tudi odrasli. Vsak posebej izbrani probiotični sev je mikrokapsuliran, kar mu omogoča, da preživijo celotno pot čez nas prebavni sistem.
  • Vsebujejo 5 milijonov živih celic, izbranih zaradi njihove edinstvenosti, da lahko preživijo ekstremne pogoje kislosti , bazičnosti in prebavnih encimov v prebavnem sistemu.
  • Vključujejo tudi prebiotične vlaknine, ki so zelo pomembne, saj zagotavljajo zdrava hranila, ki pomagajo bakteriji živeti, rasti in se razvijati v našem črevesju.
  • Otroci potrebujejo »dobre bakterije«, da jim pomagajo pri ravnovesju njihove mikroflore, prebavnemu zdravju, imunskemu sistemu in dobrem počutju.
  • Probiotiki so v veliko pomoč metabolizmu in pomagajo pri presnavljanju hranil.
  • Podpirajo zdravje prebavil, predvsem v črevesju in debelem črevesu in imunski sistem.
  • Zdrav prebavni trakt pomaga ohraniti zdrave možgane, živčni sistem, ledvice, mehur, sečila in ženski reproduktivni sistem.
  • Odlični so tako za otroke in odrasle, ki potrebujejo probiotike and težko pogoltnejo tablete.

UPORABA:

Otroci lahko zaužijejo 1 vrečko na dan, odrasli pa 2 vrečki.  Vsebino si lahko stresemo direktno v usta ali pa zmešamo v kozarec vode, soka ali druge pijače po želji in takoj spijemo. Ne sme se zmešati z vročo vodo ali čajem! Probiotike lahko zmešamo tudi s hladno hrano, kot je jogurt, smoothiji, žitarice za zajtrk…