Olje poprove mete je vedno eno najbolje prodajanih olj znamke doTERRA, saj ga je dobro imeti vedno s sabo. Sladicam, napitkom, smutijem in slanim jedem doda osvežujoč okus po meti. Visoka vsebnost mentola, kot jo ima eterično olje poprove mete doTERRA, razlikuje visokokakovostno olje poprove mete od drugih izdelkov. Pogosto se uporablja v zobni pasti in žvečilnih gumijih za ustno higieno. Slovensko ime: Poprova meta Latinsko ime: Mentha piperita Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


29.50 39.33

OPIS


Glavni učinki

  • Osvežujoč in okusen dodatek smutijem, tortam in sladicam

Osvežitev z meto

Če imate radi osvežilne napitke, vas bo eterično olje poprove mete navdušilo. Ko je poletna vročina nevzdržna, dodajte eno kapljico olja poprove mete v kozarec vode z jagodami ali limetami za vodo z okusom. Ta poletna osvežitev bo dovolj okusna brez dodanih predelanih sladkorjev in konzervansov, ki jih vsebujejo pijače v trgovinah.

Uporaba

  • Kapljico olja poprove mete dodajte jutranjemu smutiju in začnite svoj dan bolj osveženi kot kadar koli prej
  • Ko je poletna vročina nevzdržna, dodajte eno kapljico olja poprove mete v kozarec vode z narezanim sadjem, kot so jagode in limete za pijačo z izjemnim okusom
  • Kapljico olja poprove mete in kapljico eteričnega olja limone zmešajte z vodo za osvežilno ustno vodico

Navodila za uporabo

Kot aroma za živila.

Opozorila

Uporabljajte samo razredčeno. Ne vzemite več kot ene kapljice dnevno. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali v zdravniški oskrbi, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se predelu oči, notranjim predelom ušes, obrazu, občutljivim predelom in sluznici.