Mešanica Poprova meta Touch združuje eterično olje poprove mete in frakcionirano kokosovo olje ter zagotavlja številne pozitivne učinke. Svežo aromo mešanice lahko čez dan uporabite aromatično ali topično za izboljšanje razpoloženja in spodbujanje občutka zbranosti. Eterično olje poprove mete ob nanosu na senca ali zatilje zmanjšuje napetost. Mešanica Poprova meta Touch je prav tako odličen dodatek pri masaži, saj pomirja in ima hladilen učinek. Slovensko ime: Poprova meta in frakcionirano kokosovo olje Latinsko ime: Mentha piperita Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


22.00 29.33

OPIS


Glavni učinki

  • Poživi in okrepi čutila
  • Zmanjša občutke napetosti
  • V steklenički s kroglico je idealna za na pot

Masaža z oljem poprove mete

Olje poprove mete s pomirjujočimi lastnostmi je priljubljeno olje za masažo. Uporabite mešanico Poprova meta Touch pri masaži. Uživajte v njenem prijetnem hladilnem učinku in se potopite v sladko sproščujočo aromo. Odličen dodatek olju poprove mete pri masaži je olje sivke. Ta kombinacija poskrbi za optimalen pomirjujoč občutek, ki bo obogatil vsako masažo.

Uporaba

  • Dodajte k obkladku iz hladne vode ali kopeli za stopala in se ohladite, kadar ste pregreti
  • Vtrite v senca med učenjem ali ko se zbudite in poskrbite za osvežitev
  • Olje vtrite v zatilje za hladilen učinek in sproščanje napetosti
  • Uporabite ga z oljema sivke in kadilne bosvelije za pomirjujočo masažo
  • Nanesite ga pred dogodki na prostem

Navodila za uporabo

Topično: Razredčite eno do dve kapljici z nosilnim oljem, nato nanesite na želeno mesto. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.