Difuzor Pilot, prenosni difuzor, ki gre z vami povsod – imate ga lahko v avtu, službi ali samo kjer koli doma. Priročen in ne da bi delal nered je Pilot idealen za manjše prostore. Novi Pilot je mogoče polniti, deluje do štiri ure neprekinjeno in osem ur s prekinitvami, mogoče je prilagoditi sproščanje certificiranih čistih testiranih eteričnih olj CPTG Certified Pure Tested Grade v zrak. Kompaktna, nevtralna oblika difuzorja dopolnjuje vsako okolje. Pilot ima napajalnik z dvema priključkoma USB 2.4A za uporabo v avtomobilu za preprosto polnjenje in potovalno torbico. Slovensko: Difuzor Pilōt™ Angleško: Pilōt™ Diffuser * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri doTerri, prečrtana cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


47.50 63.33

OPIS


Pilot, prenosni difuzor, ki lahko gre povsod z nami: v avto, v službo ali iz sobe v sobo. Kamor koli gremo, je Pilot pripravljen razpršiti naša najljubša eterična olja. Poleg tega je izdelan iz okolju prijaznih materialov!  Je zelo priročen in idealen za manjše prostore. Novi Pilot je mogoče v naprej napolniti, deluje do štiri ure neprekinjeno in osem ur s prekinitvami. Kompaktna, nevtralna oblika difuzorja je super za vsak prostor. 

UPORABA:

  • z baterijo za ponovno polnjenje, tako da nam ni treba skrbeti, kje bomo našli električno vtičnico v bližini
  • 4 ure neprekinjeno delovanje ali do 8 ur občasne razpršitve, tako da nam pomaga tudi pri naših najdaljših dnevih ali nočeh
  • odgovorno ustvarjen iz okolju prijaznih ekoloških materialov
  • 12-mesečna garancija - če gre kaj narobe, se lahko to takoj popravi, ali pa vam pošljemo novega
  • USB 2A adapter za v avto
  • priročna torbica, da ga lahko nosite s sabo skupaj s svojimi najljubšimi eteričnimi olji


POLNJENJE DIFUZORJA:

  • uporabimo čisto vodo iz pipe s sobno temperaturo. Prepričajmo se, da voda ne presega oznake za najvišjo raven vode.
  • dodamo 5 - 12 kapljic eteričnega olja dōTERRA. Za močnejšo dišavo lahko dodamo več olja. Lahko se igramo s količino olja in ugotovimo, kaj nam najbolj ustreza.

ČIŠČENJE DIFUZORJA:

Čiščenje je nujen korak za zagotovitev, da se v difuzorju ne naberejo ostanki olja, kar bi preprečilo njegovo pravilno delovanje. Dobro je, da na difuzorju občasno aktiviramo cikel čiščenja.
To storimo tako:
1. Difuzor do polovice napolnemo s čisto vodo.
2. Dodamo 10 kapljic belega kisa.
3. Difuzor pustimo delovati približno 5 minut, da se mešanica vode in kisa razprši po enoti in jo očisti.
4. Spraznimo difuzor.
5. Z vatirano palčko, namočeno v kis, očistimo ozke kotičke difuzorja.
6. Speremo s čisto vodo.
7. S suho krpo temeljito osušimo difuzor.
OPOZORILA 

Previdnostne ukrepe in navodila najdete v priročniku za uporabo difuzorja.