Mešanica Vrtnica Touch zagotavlja cenovno dostopen in priročen način uživanja v učinkih eteričnega olja vrtnice, enega najdragocenejših eteričnih olj na svetu. Cvetovi vrtnic oddajajo sladko cvetlično aromo, poznano predvsem v proizvodnji parfumov in eteričnih olj. Olje Vrtnica Touch lahko nanesete na pulzne točke za poživljajočo aromo med dnevom. Uporablja se lahko za uravnavanje vlažnosti kože, zmanjševanje videza kožnih pomanjkljivosti in spodbujanje zdrave in enakomerne polti. Mešanico Vrtnica Touch lahko nanesete tudi na vrat in zapestja kot čudovito in romantično osebno dišavo. Slovensko ime: Vrtnica in frakcionirano kokosovo olje Latinsko ime: Rosa damascena Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


85.50 114.00

OPIS


Glavni učinki

  • Pomaga uravnavati raven vlage v koži, kar ji daje čudovit videz
  • Zmanjša videz drobnih linij in gub
  • Skrbi za enakomerno in zdravo polt
  • Mešanica Vrtnica Touch je v steklenički s kroglico dostopna in priročna
  • Olje vrtnice ima sladko aromo, ki poživlja.

Obogatite svojo rutino

Obogatite rutino za nego kože z mešanico Vrtnica Touch. Olje vrtnice pomaga uravnavati raven vlage v koži, z blažilnimi lastnostmi pa ob nanosu na kožo zmanjša videz kožnih nepravilnosti. Ob redni uporabi zmanjša videz pomanjkljivosti na koži in spodbuja enakomeren ton kože ter zdravo polt. Vključite mešanico Vrtnica Touch v dnevno rutino za nego kože in občutite njene prednosti.

Uporaba

  • Nanesite jo na vrat in zapestja za sladko in cvetlično osebno dišavo
  • Uporabite jo pri masaži za poživljajoče in bogato doživetje
  • Dodajte jo večerni rutini za nego kože za uravnavanje ravni vlage v koži
  • Uporabite na problematičnih mestih dvakrat dnevno in zmanjšajte videz pomanjkljivosti na koži

Navodila za uporabo

Topično: Razredčite z nosilnim oljem in tako zagotovite kar najmanj občutljivostne reakcije kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.