Indijska sandalovina ima močne lastnosti, ki pomagajo pri prizemljitvi in izboljšujejo razpoloženje. Uporablja se kot kadilo, po vsem svetu pa je priljubljena tudi pri meditaciji, saj pomaga pri čuječnosti. Indijska sandalovina, tako kot havajska, zagotavlja dobro počutje in ugodno vpliva na razpoloženje. Združite olje sandalovine z drugimi eteričnimi olji, kot sta olji sivke in divje pomaranče, vtrite v kožo ter spodbudite občutek miru in sproščenosti. Slovensko ime: Sandalovina Latinsko ime: Santalum album Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


107.00 142.67

OPIS


Glavni učinki

  • Spodbuja gladko kožo, zdravega izgleda
  • Aroma olja sandalovine pomaga pri prizemljitvi in izboljšanju razpoloženja ter uravnoveša
  • Pogosto se uporablja za prizemljitev in poživitev
  • Uporablja se kot kadilo, po vsem svetu pa je priljubljena tudi pri meditaciji, saj pomaga pri čuječnosti

Obogatite meditacijo

Indijska Sandalovina ima močne lastnosti za izboljšanje razpoloženja in prizemljitev. Uporablja se kot kadilo, po vsem svetu pa je priljubljena tudi pri meditaciji, saj pomaga pri čuječnosti. Zagotavlja dobro počutje in ugodno vpliva na razpoloženje. Vključite olje sandalovine v dnevno meditacijo in vadbo joge.

Uporaba

  • Dve kapljici olja vtrite v vlažne lase za povrnitev vlažnosti in za svilnato sijoče lase
  • Dve kapljici olja dodajte kopeli in spodbudite sproščujoč občutek
  • Parni terapiji obraza dodajte dve kapljici in pomagajte koži, da ostane negovana in poživljena
  • Zmešajte olje sandalovine, olje poprove mete in olje čajevca ter ustvarite svojo kremo za britje

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.