Havajsko sandalovino trajnostno pridobivamo z največjega havajskega otoka Hawaii, imenovanega tudi »veliki otok«. Ima pomirjujoče lastnosti in spodbuja mladosten videz kože. Sandalovina blagodejno deluje na kožo, zato jo pogosto dodajajo izdelkom za nego telesa in kože. Bogata sladka aroma eteričnega olja se že tisočletja uporablja za spodbujanje občutka umirjenosti in za dobro počutje. Zaradi učinka ozemljitve in poživitve je to olje popolno za masažo. Slovensko ime: Sandalovina, havajska Latinsko ime: Santalum paniculatum Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


94.50 126.00

OPIS


Glavni učinki

  • Havajska sandalovina, ki je znana po svojih blagodejnih pomirjujočih lastnostih, spodbuja videz zdrave in gladke kože
  • Pomaga krepiti videz mladostne kože z odpravljanjem kožnih nepravilnosti
  • Pogosto se uporablja med meditacijo in jogo zaradi lastnosti, ki prizemljijo in dvignejo razpoloženje
  • Bogata sladka aroma eteričnega olja ustvarja pomirjujoče in sproščujoče vzdušje

Obogatite meditacijo

Uporabite olje havajske sandalovine pri jogi ali meditaciji. Vsebuje naravne kemične spojine, ki pomagajo prizemljiti čustva in dvigniti razpoloženje, zato se pogosto uporablja pri meditaciji. Če želite obogatiti doživetje meditacije ali joge, uporabite olje havajske sandalovine topično ali aromatično in se prepustite njegovim številnim koristnim učinkom.

Uporaba

  • V vlažne lase vtrite 1–2 kapljici in tako navlažite suhe lase ter jim podarite svilen sijaj, ko se posušijo
  • Uporabite dnevno in po potrebi za učinek prizemljitve in ravnovesja
  • Dodajte 1–2 kapljici svojemu najljubšemu vlažilnemu sredstvu ali nočni kremi in nanesite topično za mehko in sijočo kožo
  • Pred spanjem nanesite olje na vrat ali ramena in spodbudite občutek pomirjenosti

Navodila za uporabo

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.