Set Deep Blue vsebuje 120 ml kreme s pomirjajočimi učinki, masažno žogico in 15 ml tubico za ponovno polnjenje. Cel set je v lepi leseni škatli, ki jo je mogoče ponovno uporabiti, notri lahko shranimo marsikaj, tudi eterična olja in osatel izdelke, ki jih imamo doma. Krema za pomiritev Deep Blue® Rub vsebuje mešanico Deep Blue. Pogosto jo uporabljajo športniki. • Sestavljena je iz mešanice eteričnih olj Deep Blue in drugih močnih sestavin • Hladi in greje problematične predele • Zmešana je v bazi vlažilnih sestavin, ki po uporabi pustijo kožo nežno in nemastno


67.00 83.75

OPIS


Darilni set Deep Blue™ – časovno omejena ponudba

Podarite darilo sprostitve posebni osebi v vašem življenju.  

Darilni set Deep Blue je popolno darilo za tiste, ki bi jim koristilo nekaj pomirjujoče utehe. Odličen za tiste, ki trdo delajo, in za navdušence nad vadbo vseh vrst. Ta set združuje lastnosti, ki jih potrebujemo, da najdemo sprostitev kjerkoli in kadarkoli. Set vsebuje 120 ml kreme s pomirjajočimi učinki , masažno žogico in 15 ml posodico za ponovno polnjenje, vse v leseni škatli, ki jo je mogoče ponovno uporabiti. 


 Na voljo le omejen čas oziroma do razprodaje zalog. To je izdelek iz časovno omejene ponudbe (izdelek LTO). Za nakup izdelka LTO v okviru Programa nagrajevanja zvestobe (LRP) mora vaše oddano naročilo LRP vsebovati vsaj še en standardni izdelek (ki ni izdelek LTO), ko sprocesirate vaše naročilo. Zaradi omejene razpoložljivosti izdelka na osnovi, kdor prej pride, prej prejme, izdelkov LTO ni mogoče shraniti v naročilo LRP. Če želite izdelke LTO kupiti v okviru programa LRP, morate vaše naročilo oddati s takojšnjim nakupom.